Ντέρμπι με τα όλα του και συμβιβασμός (Φώτο-Βίντεο)

Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, αντάξιο της ιστορίας των δύο αιώνιων αντιπάλων. Με μεγάλο πάθος για νίκη, ένταση, δυνατές μονομαχίες, ωραία ατμόσφαιρα στις κερκίδες, δύο γκολ και αρκετές αξιόλογες φάσεις. Όμως, δεν είχε νικητή. Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ έδωσαν τα πάντα, αλλά συμβιβάστηκαν στην ισοπαλία 1-1, αποτέλεσμα που δεν αφήνει καμία ομάδα ικανοποιημένη από βαθμολογικής πλευράς.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Οι «γαλαζοκίτρινοι» ήταν ελαφρώς καλύτεροι στο πρώτο

μέρος όπου πήραν προβάδισμα στο σκορ με τον Μοράις. Στο δεύτερο αντιστράφηκαν τα πάντα, η Ομόνοια έκανε το καλύτερο της ημίχρονο στο φετινό πρωτάθλημα, έχασε σπουδαίες ευκαιρίες, αλλά ισοφάρισε με τον Φοφανά στο 82ο λεπτό.

Ο ΑΠΟΕΛ με τον ένα βαθμό που πήρε έφτασε στους 46 και υποχώρησε στην 2η θέση της βαθμολογίας, ενώ η Ομόνοια διατηρήθηκε στην 3η θέση, έχοντας συγκάτοικο την ΑΕΚ.

Με λάθη η διαιτησία του Τράττου στον πειθαρχικό τομέα, καθώς σε δύο περιπτώσεις ο Καρλάο έπρεπε να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα, το ίδιο και ο Γκουλόν στο δεύτερο ημίχρονο. Η Ομόνοια, όπως φάνηκε από τις τηλεοπτικές προβολές, δικαιούτο πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο, όταν ο Καρλάο ανέτρεψε τον Ράμος.

Δείτε την εξέλιξη του ντέρμπι Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ

Keywords
Τυχαία Θέματα