L'Equipe: «Στην Τσίβας με 16 εκατ. ευρώ ο Πουλίδο»

Νέο δημοσίευμα του εξωτερικού, αυτή τη φορά από την έγκυρη Equipe, κάνει αναφορά στο μεταγραφικό σενάριο που θέλει τον Άλαν Πουλίδο να επιστρέφει στο Μεξικό, με τους Γάλλους να τονίζουν ότι η συμφωνία με τον Ολυμπιακό έχει «κλείσει» στα 16 εκατ. ευρώ!

«Τρελά» είναι τα ποσά που ακούγονται το τελευταίο διήμερο για την υπόθεση του Άλαν Πουλίδο και αν φυσικά η υπόθεση έχει βάση, εννοείται πως θα μιλάμε για το deal

της 20ετίας στο Λιμάνι!

Μετά τα μεξικανικά δημοσιεύματα που προηγήθηκαν, αναφορά στο θέμα κάνει σήμερα και η πάντα έγκυρη γαλλική Equipe, στην διαδικτυακή της έκδοση. Όπως τονίζεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ του Σαββάτου «ο Άλαν Πουλίδο στην Τσίβας με 16 εκατ. ευρώ»!

Οι Γάλλοι μάλιστα κάνουν λόγο για τελειωμένη υπόθεση, τονίζοντας ότι ο Μεξικανός επιθετικός επιστρέφει στην πατρίδα του για τα χρώματα της Τσίβας η οποία κατέβαλε ένα ποσό ρεκόρ για τη λίγκα της χώρας. Μάλιστα, η Equipe αναφέρει ότι έχει ήδη αποχωρήσει από την Ελλάδα με προορισμό το Μεξικό προκειμένου να ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα