LadiezMegabetPlus

Η ομάδα μας MegabetPlusLadiez είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμμετοχή της στο 1st Olympus Riviera Beach Handball Tournament, όπου θα διεξαχθεί στην Παραλία Κατερίνης από τις 14 μέχρι τις 16 Ιουλίου. Στο τουρνουά θα συμμετάσχουν 8 γυναικείες ομάδες συνολικά, από Ελλάδα

και Σκοπιά. Η ομάδα μας θα παλέψει στην άμμο για μια θέση στην αρχική τριάδα!

Με τη συμμετοχή μας στο διεθνές τουρνουά της Κατερίνης, μας δίνεται ακόμα μια ευκαιρία να αποκομίσουμε σημαντικές εμπειρίες, καθώς και το δικαίωμα να αγωνιστούμε και να διακριθούμε απέναντι στις καλύτερες γυναίκειες ομάδες beach handball του ελληνικού πρωταθλήματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι η MegabetPlusLadiez θα είναι η μοναδική κυπριακή ομάδα που θα συμμετάσχει σε αυτό το τουρνουά, γεγονός που δείχνει τις προσπάθειες που καταβάλλουμε για την ανάπτυξη του Κυπριακού Beach Handball, την προβολή της Κύπρου, αλλά και την υλοποίηση των στόχων μας, που δεν είναι άλλοι από την προσπάθεια για διάκριση στις κορυφαίες ομάδες του γυναικείου Beach Handball.

Η ομάδα MegabetPlusLadiez θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη το πρωί της Παρασκευής και θα επιστρέψει Δευτέρα απόγευμα. Η ομάδα αποτελείται από τις ακόλουθες παίκτριες:

Ιωάννα Συζίνου

Μαρία Μαρσέλλη

Βάσω Ιωάννου

Άντζελα Κωνσταντίνου

Άντρια Τάκη

Έλενα Βραχίμη

Αλεξάνδρα Κωνσταντινίδου

Μαλβίνα Ήλια

Μικαέλλα Κάντορ

Πένυ Αργυροπούλου

Προπονητής της ομάδας μας είναι ο Ανδρέας Ανδρέου

Κύριος χορηγός της ομάδας και σημαντικός συμπαραστάτης είναι για ακόμα μια φορά η MegabetPlus!

http://www.megabetplus.com/en/

Keywords
Τυχαία Θέματα