LOT θέλει να γίνει ο ηγέτης της Ανατολικής Κεντρικής Ευρώπης

Μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια, η LOT σκοπεύει να διπλασιάσει το μέγεθός της. Η αεροπορική εταιρεία The airline προτίθεται τα μεταφέρει 10 εκατομμύρια επιβάτες τον χρόνο, τους διπλάσιους επιβάτες που μεταφέρει σήμερα. Επίσης, LOT σκοπεύει να διπλασιάσει τον στόλο της και να αυξήσει κατά 60% τις επιχειρήσεις της. Η εταιρεία

παρουσίασε τους στρατηγικούς της στόχους και αναπτυξιακά της πλάνα για τα επόμενα 4 χρόνια, 2016-2020. Η LOT ανακοίνωσε το άνοιγμα πέντε υπερατλαντικών συνδέσεων για το έτος 2016. Τρείς νέοι προορισμοί προς Ασία – Τόκιο, Σεούλ και Μπανγκόκ, καθώς επίσης και το άνοιγμα επιπλέον Ευρωπαϊκών προορισμών. Επιπλέον προορισμοί θα ανακοινωθούν το ερχόμενο φθινόπωρο. Αυτή είναι η πρώτη δυναμική ανάπτυξη στο ιστορικό της εταιρείας. Η LOT σκοπεύει να ανταγωνιστεί για την ηγεσία της περιοχής και να γίνει ο μεγαλύτερος αερομεταφορέας της «Νέας Ευρώπης».

Μπανγκόκ, Σεούλ και Τόκιο – ανακοινώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα – αυτοί είναι οι τρείς νέοι προορισμοί στον χάρτη της LOT – οι πτήσεις προς αυτές τις πόλεις θα ξεκινήσουν το 2016. Επιπλέον, η LOT σκοπεύει να αναπτυχθεί και εντός Ευρώπης και να μεγαλώσει το κέντρο επιχειρήσεών της, τον Εθνικό Αερολιμένα της Βαρσοβίας, ούτως ώστε να προσφέρει στους επιβάτες της βολικές ανταποκρίσεις πτήσεων από πόλεις όπως η Λουμπλιάνα, η Ζυρίχη, το Κλούζ-Ναπόκα και η Νίκαια. Και αυτή είναι μόνο η αρχή, καθώς η εταιρεία προτίθεται να ανακοινώσει κι άλλους προορισμούς στους ερχόμενους μήνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα