Καλή εμφάνιση, ισοπαλία και χρήμα για την Ομόνοια

Ισόπαλος 1-1 ολοκληρώθηκε ο αγώνας της Ομόνοιας με αντίπαλο την Βασιλεία, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Europa Conference League.

Το τέρμα για την Ομόνοια πέτυχε ο Κακουλής ενώ στα ταμεία της ομάδας μπήκαν 166.000 ευρώ.

Στο πρώτο ημίχρονο η Ομόνοια μπορεί να μην έφτιαξε τις μεγάλες ευκαιρίες όμως ήταν ουσιαστική στην φάση του 16ου λεπτού όπου και πήρε προβάδισμα στο σκορ. Ο Γκόμεθ έδωσε όμορφη

κάθετη πάσα στον Κακουλλή ο οποίος μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, έκανε την ντρίμπλα και ελευθερώθηκε από τον Cömert και με πλασέ έδωσε το προβάδισμα στην Ομόνοια. 

Από την άλλη η Βασιλεία είχε περισσότερο την μπάλα στην κατοχή της όμως με τον τρόπο που ήταν στημένη στον αγωνιστικό χώρο η Ομόνοια δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Φαμπιάνο με αποτέλεσμα το 1-0 να είναι αποτέλεσμα ημιχρόνου. 

Ισοφαρίστηκε και αποκλείστηκε η Ομόνοια

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 57ο λεπτό η Ομόνοια ζήτησε πέναλτι σε πτώση του Κακουλλή μετά από μαρκάρισμα του Ταβάρες. Ο ρεφ δεν σφύριξε την παράβαση και στην αντεπίθεση η Βασιλεία έφερε τον αγώνα στα ίσια. Ο Millar πάτησε στην περιοχή της Ομόνοιας και με δυνατό διαγώνιο σουτ νίκησε τον Ουζόχο για το 1-1. 
 

Ομόνοια: Αντίο Ευρώπη

Στην συνέχεια δεν δημιουργήθηκαν μεγάλες φάσεις ωστόσο ο ρυθμός του αγώνα ήταν αρκετά καλός. Το 1-1 που διαμορφώθηκε από το 57ο λεπτό δεν άλλαξε με αποτέλεσμα Ομόνοια και Βασιλεία να πάρουν από ένα βαθμό. 

Δείτε ΕΔΩ την εξέλιξη του αγώνα

Keywords
Τυχαία Θέματα
LIVE, Ομόνοια #45 Βασιλεία,LIVE, omonoia #45 vasileia