Η Δόξα έστειλε τον Εθνικό στην δεύτερη κατηγορία

H Δόξα επικράτησε με 2-1 του Εθνικού Άχνας στο Μακάριο στάδιο, σε αγώνα για την 8η αγωνιστική της Β' Φάσης του πρωταθλήματος. Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα της Άχνας έμεινε στους 22 βαθμούς και υποβιβάστηκε στην δεύτερη κατηγορία. Από την άλλη οι γηπεδούχοι πήγαν στους 31 βαθμούς. 

Η ομάδα της Κατωκοπιάς άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό. Ο Κοβάσεβιτς μπήκε στην αντίπαλη περιοχή έδωσε στον Σαντίκ ο οποίος από κοντά άνοιξε το σκορ. Στην συνέχεια έγιναν φάσης ωστόσο το 1-0 δεν διαφοροποιήθηκε. 

Δόξα - Εθνικός 2-1: Η παραμονή μου, ο υποβιβασμός σου!

Στην επανάληψη η Δόξα μπήκε δυνατά

πετυχαίνοντας δεύτερο τέρμα. Στο 52ο λεπτό ο Μπένι μετά από ωραία ατομική ενέργεια, βρέθηκε απέναντι από τον Χριστοδούλου, τον πλάσαρε νικώντας τον για το 2-0. Η απάντηση από τον Εθνικό δεν άργησε να έρθει και στο 56ο λεπτό μείωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντούρις.

Στο 64ο λεπτό η Δόξα μπορούσε να πετύχει τρίτο τέρμα όμως, η εκτέλεση πέναλτι του Σαντίκ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Εθνικού. Ο ρεφ έδωσε επανάληψη όμως ο κίπερ του Εθνικού απόκρουσε την νέα, αλά Πανένκα εκτέλεση του Σαντίκ. 

Αν και υπήρχε αρκετός χρόνος μέχρι το τέλος, τίποτα δεν διαφοροποιήθηκε και η Δόξα κέρδισε τον Εθνικό ο οποίος υποβιβάστηκε και επίσημα στην δεύτερη κατηγορία. 
 

Δείτε ΕΔΩ την εξέλιξη του αγώνα 

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Φωτίου

Α' Βοηθός Διαιτητής: Πέτρος Πέτρου

Β' Βοηθός Διαιτητής: Χρίστος Ε. Χρίστου

4ος Διαιτητής: Ανδρέας Μ. Αργυρού

VAR: Γιώργος Νικολάου

AVAR: Ξένια Ηροδότου  

Keywords
Τυχαία Θέματα