LIFE-FoodPrint: Πλατφόρμα δωρεάς τροφίμων

Εκδήλωση με στόχο την παρουσίαση της νέας Πλατφόρμας δωρεάς τροφίμων, ενός πρωτοποριακού εργαλείου που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να διαθέτουν δωρεάν εύκολα και με ασφάλεια τα πλεονάζοντα τρόφιμα, το οποίο δημιουργήθηκε στα πλαίσια του προγράμματος LIFE Foodprint, πραγματοποιούν οι «Φίλοι της Γης-Κύπρος». Η πλατφόρμα στοχεύει στη μείωση της σπατάλης τροφίμων, συνδέοντας τους δωρητές με τους παραλήπτες.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Απριλίου, το απόγευμα, από τις 18:30μμ έως τις 20:00, το βράδυ στο χώρο

«Base by CyprusInno» εδώ.

Παρουσίαση πλατφόρμας

Στην εκδήλωση, θα παρουσιαστεί η πλατφόρμα και θα δοθούν οδηγίες και πλήρης καθοδήγηση για τις λειτουργίες της από το κοινό, θα γίνει ενημέρωση για τη διαδικασία εγγραφής στην σχετική πλατφόρμα καθώς θα δοθεί και ο απαιτούμενος χρόνος να απαντηθούν οι ερωτήσεις των επισκεπτών. Θα υπάρχει επίσης χρόνος για σχόλια και εισηγήσεις σχετικά με το πώς μπορεί να γίνει η πλατφόρμα πιο λειτουργική.

«Πιστεύουμε ότι αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για την επιχείρησή σας να υποστηρίξει τους στόχους της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) και να έχει θετικό αντίκτυπο στην κοινότητα. Με την ένταξή τους στην πλατφόρμα μας, οι επιχειρήσεις μπορούν να συμβάλουν στη μείωση της σπατάλης τροφίμων, στην αντιμετώπιση της επισιτιστικής ανασφάλειας και στην υποστήριξη τοπικών οργανώσεων και ατόμων που έχουν ανάγκη» αναφέρει η ανακοίνωση των «Φίλων της Γης»

Ποιους αφορά η εκδήλωση;

Η εκδήλωση αφορά κυρίως επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα της φιλοξενίας και ενδιαφέρονται να εγγραφούν ως δωρητές, αλλά είναι ανοιχτή προς όλους τους πολίτες που επιθυμούν να την παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προβούν προηγούμενος σε εγγραφή τους, συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα: https://forms.gle/KG94F4xXLGPd5Beh6

Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις, το κοινό μπορεί να επικοινωνήσει με την κυρία Σάρα- Μαρίζα Βρυωνίδη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, στο [email protected]

Τι είναι Πλατφόρμα Τροφίμων και ποιους αφορά;

Η πλατφόρμα δωρεάς τροφίμων, είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα στην οποία όλοι μπορούν να προσφέρουν δωρεάν και ασφαλή φαγητό σε όσους το έχουν ανάγκη, αλλά και να λάβουν οι ίδιοι εάν το χρειάζονται.

Με την εγγραφή στην Πλατφόρμα του LIFE FOODPrint μπορείτε να βοηθήσετε στην μείωση της σπατάλης τροφίμων! Εγγραφείτε ως χρήστης πιο κάτω και βοηθήστε στην καλύτερη διαχείριση του επιπλέον φαγητού.

Πρόσφερε Φαγητό

Έχετε περισσευούμενα τρόφιμα και φαγητό στην επιχείρηση, σε κοινωνική ή εταιρική εκδήλωση, ή οπουδήποτε αλλού, τα οποία επιθυμείτε να προσφέρετε; Εγγραφείτε στην πλατφόρμα για να σώσετε και να προσφέρετε τα περισσευούμενα τρόφιμά σας σε άτομα που βρίσκονται σε ανάγκη. Ανά πάσα στιγμή, μπορείτε να ελέγξετε τι έχετε προσφέρει, καθώς και τους κοινωφελείς φορείς που βοήθησαν οι δωρεές σας.

Χρειάζεσαι φαγητό

Είστε κοινωφελής φορέας που βοηθά κοινωνικά ευάλωτες ομάδες; Εγγραφείτε στην πλατφόρμα και γίνετε αποδέκτης προσφορών φαγητού από δωρητές που προέρχονται από όλη την αλυσίδα εφοδιασμού τροφίμων. Με αυτόν τον τρόπο, θα σώσετε ασφαλή προς κατανάλωση τρόφιμα και θα φροντίσετε να φτάσουν στο τραπέζι ανθρώπων που τα έχουν ανάγκη.

Βοηθήστε μας να σώσουμε φαγητό

Είστε συνειδητός καταναλωτής και ανησυχείτε για τα επίπεδα της σπατάλης τροφίμων; Εγγραφείτε ως άτομο και αποδεχτείτε δωρεές τροφίμων ή δώστε τρόφιμα σε άλλα άτομα στην κοινότητά σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα