«Kαυτό» μοντέλο του Armani ήρθε στην Ελλάδα για μία σχέση

Μία σχέση στάθηκε αφορμή για να έρθει στην Ελλάδα ένα από τα πιο σέξι μοντέλα του Armani, ο οποίος, πριν βρεθεί στις πασαρέλες, έπαιξε μπάσκετ στις ομάδες του Αμαρουσίου και του Παγκρατίου!

«Ήρθα στην Ελλάδα γιατί είχα μία σχέση. Είμαι “σχεσάκιας” όταν μου κάτσει. Όταν μου πάρει μία γυναίκα το μυαλό, τέλος! Δεν με νοιάζει τίποτε άλλο!», δηλώνει ο Ντάνι Τσβέτκοφ, στο περιοδικό «Εγώ Weekly» και, μεταξύ άλλων, ποζάρει ολόγυμνος.

Με καταγωγή από την Βουλγαρία και ύψος 1,90, ο 26χρονος ασχολήθηκε αρχικά με το μπάσκετ, το οποίο, όπως λέει, σταμάτησε επειδή κουράστηκε να προσπαθεί και να μη γίνεται τίποτα!

Η πιο… εντυπωσιακή (και «κουφή») απάντηση του 26χρονου κούκλου είναι αυτή για την εμφάνισή του. «Δεν έχω κάνει ποτέ διατροφή! Τρώω πίτσες, σουβλάκια, σοκολάτες, λατρεύω τα αναψυκτικά… Δεν προσέχω! Ούτε καν γυμνάζομαι, κανείς δεν με πιστεύει όταν το λέω», δηλώνει και, όταν τον ρωτούν πώς διατηρούντα οι κοιλιακοί, απαντά: «απορία το έχω! Ίσως έχει να κάνει με το DNA μου. Όταν έπαιζα μπάσκετ, ζύγιζα 90 κιλά. Τώρα είμαι 84.».

Πηγή: star.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα