Justice League

Οι ταινίες κόμικ είναι από τα πιο εμπορικά είδη εδώ και πολλά χρόνια, ενώ σίγουρα έχουν αρχίσει να δημιουργούν μια μεγάλη μανία, η οποία δεν σταματάει με τίποτα και φυσικά θα δούμε ολοένα και περισσότερες τα επόμενα χρόνια. Η DC εδώ και καιρό ετοιμάζει την αντεπίθεση της και με διαφορά ένα από τα δυνατά χαρτιά είναι το Justice League

Αμέσως μετά τον θάνατο του Σούπερμαν στο Dawn of Justice, οπλισμένος από την επανάκτηση της πίστης του για την ανθρωπότητα και εμπνευσμένος από την πράξη ανιδιοτέλειας του πιο πάνω υπερήρωα, ο Μπρους Γουέιν

στρατολογεί μια νέα σύμμαχο, την Νταϊάν Πρινς, για να αντιμετωπίσουν τον μεγαλύτερο των εχθρών.

Μαζί, πλέον, ο Μπάτμαν, ο Σούπερ και η Wonder Woman κινούνται γρήγορα και βρίσκουν σύμμαχους άλλους υπεράνθρωπους για να αντιμετωπίσουν τη νέα απειλή. Έτσι προκύπτει μια ομάδα αποτελούμενη από τους Batman, Wonder Woman, τον ηλεκτρονικά ενισχυμένο Vic Stone/Cyborg, τον speedster Barry Allen/The Flash και τον πολεμιστή βασιλιά από την Ατλαντίδα Arthur Curry/Aquaman. Αλλά παρά την ιστορική, όσο κι απρόσμενη δημιουργία της λίγκας των υπερηρώων, μπορεί να είναι ήδη αργά για να σώσουν τον πλανήτη από μια καταστροφή κοσμογονικών διαστάσεων αφού μαζί πρέπει να αντιμετωπίζουν τον υπαρχηγό του εξωγήινου πολέμαρχου Darkseid, τον Steppenwolf που έχει σταλεί στη γη για να βρει τρία πολύτιμα αντικείμενα.

Η Warner Bros. έβαλε το σχέδιο μπρος τον Φεβρουάριο του 2007, με αρχικό τίτλο Justice League: Mortal. Όταν το Superman: Η Επιστροφή απέτυχε, το σχέδιο άλλαξε ρότα και ο Brandon Routh δεν προσεγγίσθηκε να παίξει. Το ίδιο, όμως, και ο Μπάτμαν Christian Bale. Πλέον, η Warner ήθελε ένα ολοκαίνουργιο franchise με ξεχωριστά σίκουελ και spin-off.

Πρώτη σκηνοθετική επιλογή ήταν ο Jason Reitman, αλλά την απέρριψε επειδή ήταν μακριά από τις ανεξάρτητες ταινίες που έκανε. Ο George Miller, όμως, υπέγραψε τον Σεπτέμβριο του 2007.

Ακολούθησε παρέλαση 40 ονομάτων για να περάσουν οντισιόν για τους υπερ-ηρωικούς ρόλους και οι αρχικές επιλογές ήταν οι: D. J. Cotrona (Σούπερμαν), Armie Hammer (Μπάτμαν), Megan Gale (Wonder Woman), Adam Brody (The Flash), Jay Baruchel (βασικός κακός).

Μετά τη μεγάλη απεργία των σεναριογράφων, που τελείωσε αρχές του 2008, η Warner και ο George Miller ήθελαν να βάλουν το σχέδιο άμεσα μπροστά και όλοι ήταν σίγουροι πως θα βγει στις αίθουσες το Καλοκαίρι του 2009. Μετά την επιτυχία όμως του Σκοτεινού Ιππότη, οι παραγωγοί αποφάσισαν να στραφούν σε αυτόνομες ταινίες υπερηρώων.

Η ταινία εντέλει ενσωματώθηκε στη νέα γενιά ταινιών του DC Universe και τον Απρίλιο του 2014 ανακοινώθηκε ο τελικός σκηνοθέτης, ο Zack Snyder. Τον Οκτώβριο του 2015, ανακοινώθηκε ότι το Justice League θα βγει σε δύο μέρη, με το δεύτερο να είναι προγραμματισμένο για το 2019.

Πρωταγωνιστούν:

Ben AffleckHenry CavillGal GadotEzra MillerJason Momoa

Σκηνοθέτης:

Zack Snyder

Από τις 16 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους

Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ &THE MALL OF CYPRUS Λευκωσία,Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ &ΡΙΟ Λεμεσός,Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ Λάρνακα.ΤΗΕ ΜΑLL OF PAPHOS Πάφος.
Keywords
league, league, wonder woman, christian bale, dc universe, zack snyder, the mall, dawn, νέα, woman, batman, flash, warner, bros, superman, franchise, jason, hammer, adam, απεργια, καλοκαιρι, universe, snyder, mall, cyprus, ριο, απεργια οσε, απεργια υπα, απεργια 1 φεβρουαριου, απεργια 2 φεβρουαριου, απεργια 3 φεβρουαριου, απεργια 4 φεβρουαριου, απεργια 7 φεβρουαριου, απεργια 8 φεβρουαριου, απεργια 9 φεβρουαριου, απεργια 10 φεβρουαριου, απεργια 11 φεβρουαριου, απεργια 14 φεβρουαριου, απεργια 15 φεβρουαριου, απεργια 16 φεβρουαριου, απεργια 17 φεβρουαριου, απεργια 18 φεβρουαριου, απεργια 21 φεβρουαριου, απεργια 23 φεβρουαριου, απεργια 22 φεβρουαριου, απεργια 24 φεβρουαριου, απεργια 25 φεβρουαριου, απεργια 28 φεβρουαριου, απεργια 7 απριλιου, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, απεργια 5 οκτωβριου, απεργια 10 οκτωβριου, απεργια 19 οκτωβριου, απεργια 20 οκτωβριου, Καλή Χρονιά, απεργια 26 σεπτεμβριου, απεργια 6 νοεμβρίου, απεργια 8 νοεμβριου, βομβα mall, δυνατα, παρελαση, dc universe, ατλαντιδα, ταινιες, cyprus, flash, δευτερο, επιτυχια, ιδιο, λαρνακα, λευκωσια, λεμεσος, μακρια, μπατμαν, νεα γενια, ομαδα, οντισιον, παφος, ροτα, σιγουρα, σουπερ, σχεδιο, τρια, φυσικα, adam, batman, christian bale, dawn, ειδη, franchise, hammer, ηλεκτρονικα, jason, mall, μπροστα, woman, snyder, superman, universe, wonder woman, warner, bros, zack snyder
Τυχαία Θέματα