Jasmine Gardens: Μια νέα γειτονιά στην καρδιά της Πάφου

Πάντα πρωτοπόρος, με μια επιτυχημένη πορεία 35 και πλέον χρόνων και έχοντας στο ενεργητικό της πέραν των 265 αναπτυξιακών έργων, η Αristo Developers καλωσορίζει με αισιοδοξία τη νέα χρονιά με νέες μοναδικές αναπτύξεις.

Στα 50 και πλέον έργα του ομίλου που βρίσκονται αυτή την στιγμή σε εξέλιξη σε όλη την Κύπρο, η Aristo Developers προσθέτει τώρα και το «Jasmine Gardens», ένα έργο αποτελούμενο από ανεξάρτητες κατοικίες στην καρδιά της Πάφου.

Το νέο αυτό έργο αναπτύσσεται σε μια εκλεκτή τοποθεσία με άμεση πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες μιας σύγχρονης πόλης όπως εκπαιδευτικά ιδρύματα, εμπορικά κέντρα, πολυτελή εστιατόρια και ξενοδοχειακές μονάδες και μόλις 5 λεπτά από το ιστορικό κέντρο της πόλης.

Το Jasmine Gardens αποτελείται από ευρύχωρες κατοικίες 3 υπνοδωματίων έως και 210 τ.μ καλυμμένων χώρων, άριστης αρχιτεκτονικής αισθητικής και υψηλών τεχνικών προδιαγραφών συνδυάζοντας την άνεση με την λειτουργικότητα. Κάθε κατοικία διαθέτει την δική της ιδιωτική πισίνα, ιδιωτικό καλυμμένο χώρο στάθμευσης και μεγάλο κήπο.

Με θέα προς την θάλασσα, οι κατοικίες στο Jasmine Gardens προσφέρονται ως μια ιδανική επιλογή τόσο για ιδιοκατοίκηση αλλά και για επένδυση.

Με την πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία της, η Aristo Developers έχει αναπτύξει έργα ορόσημα όπως το Kings Avenue Mall στην Πάφο, το International School Of Paphos, θεματικά πάρκα όπως το Aphrodite Water Park αλλά και γήπεδα γκολφ όπως το παγκοσμίου φήμης Secret Valley Golf Club. Κορωνίδα του ομίλου εταιρειών της Aristo Developers, αποτελεί αναμφίβολα το Venus Rock Golf Resort που αποτελεί το μεγαλύτερο παραλιακό θέρετρο της Ανατολικής Μεσογείου υπό ανάπτυξη.

Προχωρώντας με νέα έργα για το 2016 που αναμένεται να προκαλέσουν αίσθηση στο αγοραστικό κοινό τόσο της Κύπρου όσο και του εξωτερικού, η Aristo Developers συνεχίζει την ηγετική της πορεία με γνώμονα τις ίδιες αρχές και αξίες πάνω στις οποίες οικοδομήθηκε, εδραιώθηκε και συνεχίζει να εξελίσσεται με δυναμισμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα