Horwath DSP Ltd, νέος Director στο διοικητικό συμβούλιο

Η εταιρεία Horwath DSP Limited, η οποία προσφέρει ελεγκτικές, φορολογικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ένα ευρύ πελατολόγιο στην τοπική αγορά και στο εξωτερικό, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη νέα Director της εταιρείας.

Με ισχύ από τις 23 Ιουνίου 2017, η κα. Άννα Παυλίδου έχει διοριστεί

ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Horwath DSP Ltd. Η Άννα εργοδοτήθηκε από την εταιρεία τον Ιούνιο του 2011 και είναι υπεύθυνη για ελεγκτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες της εταιρείας. Η Άννα κατέχει πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με κατεύθυνση στην λογιστική από το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Είναι μέλος του Institute of Certified Chartered Accountants (ACCA) και του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ).

Ο κ. Ιωάννης Δημητριάδης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Horwath DSP, δήλωσε: "Είμαστε πολύ περήφανοι που ανακοινώνουμε την εισαγωγή της κα. Παυλίδου στο Διοικητικό Συμβούλιο. Η σκληρή δουλειά, η αφοσίωση και η εκτεταμένη εμπειρία της είναι σημαντικά προσόντα για το μέλλον της εταιρείας μας και για να ενισχυθεί περαιτέρω η θέση μας ως πρωτοπόροι στον τομέα των επαγγελματικών υπηρεσιών."

Η κα. Άννα Παυλίδου δήλωσε: «Το να βρεθούμε μαζί είναι μια αρχή, το να παραμείνουμε μαζί είναι μια πρόοδος και το να δουλεύουμε παρέα, είναι επιτυχία.» (– Henry Ford)

Ήταν πάντα ένα προνόμιο να είμαι μέλος της ομάδας Horwath DSP, και τώρα είναι τιμή μου, που μου δόθηκε η ευκαιρία να συνεισφέρω περισσότερο στην επίτευξη των στόχων της. Η Horwath DSP είναι μια επιχείρηση που αναγνωρίζει και ανταμείβει τη συμβολή των μελών της, και πιστεύω ότι είναι το κλειδί της επιτυχίας της. "

Keywords
Τυχαία Θέματα