Hemsworth: Αφηγείται την ταλαιπωρία των γυρισμάτων

O Chris Hemsworth πρωταγωνιστεί στην ταινία In The Heart Of The Sea και ο ρόλος απαιτούσε σημαντικές αλλαγές στην εμφάνιση του. Πρώτα και κύρια έχασε μερικά μυϊκά κιλά και έγινε πολύ πιο αδύνατος.

«Στην αρχή των γυρισμάτων όλοι είχαμε έναν στόχο: Να εμφανιστούμε όσο πιο αδύνατοι, αδύναμοι και κουρασμένοι μπορούσαμε

να δείχνουμε, λες και πήγαμε στην κόλαση και γυρίσαμε! Αρχίσαμε αυστηρή δίαιτα με λίγες χιλιάδες θερμίδες τη μέρα και κάθε εβδομάδα μειώναμε τις ποσότητες, ώσπου τις τελευταίες μέρες φτάσαμε τις 500 με 600 θερμίδες. Η εμπειρία όπως καταλαβαίνει κανείς ήταν πολύ οδυνηρή και οδήγησε σε μερικές ενδιαφέρουσες εναλλαγές διάθεσης, συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, αρνητική ψυχολογία - όλα αυτά θα σας τα επιβεβαιώσει και η γυναίκα μου. Το θετικό της υπόθεσης είναι πως αυτήν την... τρέλα την περνούσαμε όλοι μαζί με τον έναν για να δίνει κουράγιο στον άλλον», ανέφερε σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Ποια ήταν όμως η πιο σκληρή του μέρα στα γυρίσματα στον ωκεανό; «Μου άρεσαν οι σκηνές στον ωκεανό, ωστόσο ήταν δύσκολα πάνω στις βάρκες, η επιβίβαση και η αποβίβαση ήταν εξαιρετικά απαιτητικές διαδικασίες. Δεν θα ξεχάσω ποτέ και τις στιγμές που πεθαίναμε της πείνας – φαντάσου να σε καίει ο δυνατός ήλιος, να γίνεσαι μούσκεμα, με τα γένια να κολλάνε πάνω στο πρόσωπό σου. Όμως ομολογώ πως τα γυρίσματα στην θάλασσα ήταν μια ιδιαίτερα γοητευτική πρόκληση σε σχέση με την δεξαμενή στο Λονδίνο».

Keywords
Τυχαία Θέματα