Health & Beauty Forum 2024: 100+ μάρκες (B2C και Β2Β) σε ένα μέρος

Health &Beauty Forum, η μεγαλύτερη ετήσια εκδήλωση για την ομορφιά και την ευεξία στην Κύπρο, φέτος θα διεξαχθεί για 11η φορά. Health &Beauty Forum προσφέρει χώρο για επαγγελματίες, ειδικούς και top μάρκες αισθητικής να παρουσιάσουν τα πιο πρόσφατα trends και τις σύγχρονες βελτιώσεις του τομέα

ομορφιάς.

Πού και πότε θα είναι;

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Parklane Resort &Spa στη Λεμεσσό το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Απριλίου 2024 από τις 11 π.μ.



Το πρόγραμμα 2024

Σε αυτές τις δύο ημέρες θα γίνουν B2B και B2C εκθέσεις προϊόντων και υπηρεσιών, σεμινάρια και παρουσιάσεις, masterclasses και συναντήσεις με τους influencers, διασκεδαστικά σόου και διαγωνισμοί. Όλοι οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν προσωπικά με γιατρούς, προσωπικό των κλινικών και ειδικούς, επίσης θα συναντήσουν τους κατασκευαστές και προμηθευτές καλλυντικών, συμπληρωμάτων διατροφής, βιταμινών, φυσικών προϊόντων για παιδιά και προϊόντων περιποιήσεις δέρματος, μαλλιών και νυχιών. Στα σεμινάρια και masterclasses οι ακροατές θα μάθουν από τους επαγγελματίες στον τομέα ομορφιάς για τα πρόσφατα trends και θα δουν τα τελευταία επιτεύγματα, θα αποκτήσουν γενική εικόνα για διαφορετικά θέματα αισθητικής και μάλιστα μπορεί να λάβουν προσωπικές συμβουλές για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Οι έκθεση περιλαμβάνει όχι μόνο την παρουσίαση καινούριων προϊόντων. Επίσης, οι ειδικοί θα προσφέρουν δωρεάν δοκιμαστικές υπηρεσίες αισθητικής επί τόπου, θα δίνουν δοκιμαστικά των προϊόντων, θα συμβουλεύουν τους επισκέπτες, θα κάνουν πακέτα με προσφορές και άλλες εκπτώσεις.



Πως μπορώ να αγοράσω τα εισιτήρια;

Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα https://hbcyprus.com/tickets και στην ιστοσελίδα Soldout Tickets.

Γιατί να αγοράσω το εισιτήριο διαδικτυακά;

Υπάρχουν δύο τρόποι να αποκτήσετε το εισιτήριο: επί τόπου την ήμερα της εκδήλωσης ή διαδικτυακά. Αν αγοράζετε το εισιτήριο σας στην ιστοσελίδα θα έχετε ειδικά οφέλη:

Θα εξοικονομήσετε τον χρόνο σας αποφεύγοντας την ουρά στην είσοδο γιατί θα έχει πολύ κόσμο στην εκδήλωση. Θα παραλάβετε το ηλεκτρονικό εισιτήριο στο email σας και μπορείτε είτε να το εκτυπώσετε, είτε να το δείξετε στην είσοδο από την ηλεκτρονική συσκευή σας.Ένα προπληρωμένο εισιτήριο μπορεί να γίνει ωραίο δώρο για κάποιο αγαπημένο πρόσωπο.Η ιστοσελίδα προσφέρει μια καλή έκπτωση για τα εισιτήρια.Για όλους όσοι αγόρασαν τα εισιτήρια τους διαδικτυακά θα διεξαχθεί κλήρωση δώρων. Η τιμές δώρων αρχίζουν από 50 ευρώ και φτάνουν μέχρι και 1000 ευρώ.

Χορηγός του Health&Beauty Forum φέτος είναι το Snap, η εκδήλωση υποστηρίζεται επίσης από την IL Medicare και τη Medyed.

Χορηγός επικοινωνίας το MADAME FIGARO.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή επικοινωνήστε με Λουσινε Μιρζοιαν ([email protected], τηλ: 25590530/99195493)

Keywords
Τυχαία Θέματα