H σάλπιγγα του Ολυμπιακού ηχεί, εμείς φωνάζουμε παρών

Φίλοι Ολυμπιακοί ,


Έχουν περάσει μόνο 10 μέρες από την ημέρα που ανέλαβε τη διοίκηση της ομάδας μας, το νέο Συμβούλιο. Σε αυτές τις δέκα μέρες έγιναν πολλά, τα οποία πρέπει να μοιραστούμε.
Πρώτο: Η αγωνιστική αναμόρφωση
Δεύτερο: Η αλλαγή κλίματος στην ομάδα
Τρίτο: Η τακτοποίηση υποχρεώσεων
Ας τα δούμε αναλυτικά:
Αν και ο Χρύσης Μιχαήλ και το επιτελείο του, στο περασμένο παιχνίδι με τον Εθνικό Άσσιας μετρούσε μόνο 48ωρες στο πηδάλιο της τεχνικής ηγεσίας, εντούτοις τα αποτελέσματα βελτίωσης ήταν εμφανή. Κάποιοι υποβάθμισαν τη σημασία της νίκης της ομάδας μας επειδή

ο Εθνικός έμεινε με 10 παίκτες και κερδίσαμε με μόνο 2-0. Όπως θυμόμαστε, το μεγαλύτερο πρόβλημα που υπήρχε στην ομάδα, από την έναρξη της προετοιμασίας και στα παιχνίδια του πρωταθλήματος ήταν η δυσκολία να δημιουργηθούν ευκαιρίες για γκολ. Στο παιχνίδι με τον Εθνικό, ο Ολυμπιακός παίζοντας ορθόδοξο ποδόσφαιρο είχε πάνω από 7 κλασσικές ευκαιρίες για γκολ. Αν αυτές δεν έγιναν γκολ , είναι θέμα χρόνου να αλλάξει, χωρίς να παραγνωρίζουμε και τον παράγοντα ατυχία.
Τι μηνύματα όμως πήραμε μετά από το τελευταίο παιχνίδι; Το κυριότερο είναι ότι οι ποδοσφαιριστές μας έχουν τις δυνατότητες να εκτελέσουν την αποστολή τους, που δεν είναι άλλη από το να ανεβάσουν τον Ολυμπιακό Λευκωσίας στα σαλόνια της Α Κατηγορίας. Απέδειξαν ότι μπορούν να παίξουν ομαδικά κερδίζοντας τον οποιοδήποτε αντίπαλο. Αρκετοί παίκτες είχαν αμφισβητηθεί το καλοκαίρι. Το περασμένο Σάββατο απέδειξαν ότι μπορούν να αντέξουν το βάρος της ένδοξής μας φανέλας. Με όλα αυτά να μην μπορεί να τα αμφισβητήσει κανένας , το κλίμα στα αποδυτήρια που είναι ο καθρέφτης μιας ομάδας έχει αλλάξει. Οi παίκτες μας βλέπουν ότι το νέο Συμβούλιο είναι δίπλα τους και καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της ομάδας. Σε αυτό το πλαίσιο, αφού έκλεισαν κάποιες από τις οικονομικές εκκρεμότητες, οι ποδοσφαιριστές μας πληρώθηκαν ένα μισθό υποσχόμενοι ότι θα δώσουν το άπαν των δυνάμεων τους για να εκπληρωθεί ο μεγάλος μας στόχος. Για να επιτευχθεί αυτό, η διοίκηση έτρεξε ασταμάτητα το δεκαήμερο, στο πλαίσιο του συλλογικού αγώνα που ξεκινήσαμε. Αρκετοί οπαδοί και φίλοι της ομάδας έδωσαν την εισφορά τους θέτοντας υπεράνω τα ιδεώδη του Ολυμπιακού και διευθετήθηκαν πολλά. Παραμένουν όμως άλλα πολλά, που όλοι μαζί μπορούμε να τα καλύψουμε.

Αγνέ φίλε του Ολυμπιακού,
Στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Αλκή Ορόκλινη, ο Ολυμπιακός βρίσκει απέναντί του ίσως την καλύτερη μέχρι στιγμής ομάδα του πρωταθλήματος. Έχουμε υποχρέωση να βρεθούμε δίπλα στην ομάδα μας και να δώσουμε τη μάχη της κερκίδας σπρώχνοντας τους παίκτες μας στην επιτυχία. Το παιχνίδι είναι δύσκολο, όμως ο Ολυμπιακός απέδειξε και πέρσι ότι έχει τα ψυχικά αποθέματα να τα καταφέρνει.

Φίλοι του Ολυμπιακού,
Μπαίνοντας τις πύλες του Μακαρείου δώστε έστω και μια μικρή εισφορά και να γνωρίζετε ότι αυτό το ποσό που θα εισπραχθεί θα δοθεί εξολοκλήρου στους ποδοσφαιριστές μας αποδεικνύοντας τους ότι δεν είναι μόνοι και ότι ΟΛΟΙ είμαστε δίπλα τους. Μετά θα δώσουμε τη μάχη στην κερκίδα. Όπως εμείς ξέρουμε. Η σάλπιγγα του Ολυμπιακού Λευκωσίας ηχεί και μας καλεί στην αναφορά. Εκεί θα φωνάξουμε όλοι περήφανα παρόντες.

Κώστας Σεραφείμ
Πρόεδρος

Keywords
Τυχαία Θέματα