H πρόβλεψη του καιρού μέχρι την Τρίτη

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. H πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για τον καιρό μέχρι την ερχόμενη Τρίτη.

Το απόγευµα, θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη, στα δυτικά και τα βόρεια παράλια, αλλά λίγο ταραγµένη στα υπόλοιπα παράλια.

Απόψε, θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως

βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι στα δυτικά και βόρεια παράλια λίγο ταραγµένη, αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 14 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 15 στα δυτικά και βόρεια παράλια, στους 16 στα νότια και ανατολικά παράλια και στους 7 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί και στα δυτικά παράλια µέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 15 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Την Κυριακή, τη ∆ευτέρα και την Τρίτη, θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις.

Η θερµοκρασία την Κυριακή και τη ∆ευτέρα δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, αλλά την Τρίτη αναµένεται µικρή πτώση.

Keywords
Τυχαία Θέματα