H εξεύρεση του ιδανικού ακίνητου είναι πιο εύκολη απ’ όσο νομίζετε!

Ψάχνετε διαμέρισμα στη Λευκωσία; H εξεύρεση του ιδανικού ακίνητου είναι πιο εύκολη απ’ όσο νομίζετε!

Η ζήτηση για διαμερίσματα στη Λευκωσία παραμένει υψηλή. Η αγορά ενός διαμερίσματος σίγουρα δεν είναι εύκολη υπόθεση ούτε μια απόφαση που λαμβάνεται επιπόλαια. Για αρχή πρέπει να καθορίστε τον προϋπολογισμό σας θέτοντας ένα ρεαλιστικό όριο για το πόσα μπορείτε να διαθέσετε για αγορά. Στη συνέχεια πρέπει να διαλέξετε την κατάλληλη τοποθεσία σύμφωνα με τις ανάγκες και την καθημερινή σας ρουτίνα. Συγκρίνετε τιμές, διαβάστε κριτικές και επισκεφτείτε αρκετά και διαφορετικά διαμερίσματα πριν λάβετε

μια απόφαση.

Ομολογουμένως, η εύρεση διαμερίσματος στη Λευκωσία μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη υπόθεση, επομένως είναι σημαντικό να απλοποιήσετε τις διαδικασίες αναζήτησης, εξεύρεσης και αγοράς όσο το δυνατόν περισσότερο. Με τη χρήση της τεχνολογίας, η Altia - ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία ακινήτων της Κύπρου – μετατρέπει την όλη διαδικασία σε μια εύκολη και ευχάριστη εμπειρία. Virtual tours, φωτογραφίες και πλάνα από drone, καθώς και όλα τα διαθέσιμα έγγραφα για το κάθε ακίνητο είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της με μόλις μερικά κλικς.

Πιο κάτω σας παρουσιάζουμε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες και ελκυστικές προτάσεις για διαμερίσματα στη Λευκωσία, από μια μεγάλη ποικιλία ακινήτων σε όλες τις περιοχές της Κύπρου.

Οροφοδιαμέρισμα στο κέντρο της Λευκωσίας

Οροφοδιαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στον πρώτο όροφο κτηρίου μικτής χρήσης, το οποίο βρίσκεται επί της λεωφόρου Σαλαμίνος με θέα τα τείχη της παλιάς πόλης της Λευκωσίας. Αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού/τραπεζαρίας, κουζίνα, τουαλέτα επισκεπτών, κυρίως μπάνιο και τρία υπνοδωμάτια από τα οποία το ένα είναι τύπου en-suite, με δωμάτιο-ντουλάπα και μπαλκόνι. Το διαμέρισμα έχει εμβαδόν 180 τ.μ. καλυμμένων χώρων και 31 τ.μ καλυμμένες βεράντες, διαθέτει αποθηκευτικό χώρο 12 τ.μ. και καλυμμένο χώρο στάθμευσης στο υπόγειο.

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην Έγκωμη

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην Έγκωμη 150μ. από το Λευκόθεο Στάδιο, 550μ. από την Κρατική Έκθεση. Αποτελείται από ενιαία κουζίνα, καθιστικό και τραπεζαρία, μπάνιο με τουαλέτα και δύο υπνοδωμάτια. Επιπλέον, υπάρχει αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης για καλυμμένο χώρο στάθμευσης και αποθήκη στο ισόγειο.

 Ρετιρέ διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στον Άγιο Αντώνιο

Ρετιρέ διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στον πέμπτο όροφο πενταόροφης πολυκατοικίας στον Άγιο Αντώνιο σε απόσταση περίπου 270μ. νοτιοανατολικά των Λεωφόρων Καλλιπόλεως και Γρίβα Διγενή. Αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού και τραπεζαρίας, κουζίνα και τουαλέτα επισκεπτών, τρία υπνοδωμάτια, μπάνιο και τρεις ακάλυπτες βεράντες περιμετρικά.

Ρετιρέ διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στον Άγιο Αντώνιο

Ρετιρέ διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας στον Άγιο Αντώνιο, στο κέντρο της Λευκωσίας, περίπου 140μ. δυτικά της συμβολής των Λεωφόρων Μάρκου Δράκου, Λάρνακος και Διγενή Ακρίτα και 170μ. ανατολικά της Λεωφόρου Σαλαμίνος. Αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού και τραπεζαρίας, κουζίνα, τουαλέτα επισκεπτών, κυρίως μπάνιο, τρία υπνοδωμάτια και καλυμμένες και ακάλυπτες βεράντες. Υπάρχει αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης δύο θέσεων στάθμευσης, υπογείου και ισογείου, και 2 αποθηκών 6 τ.μ. η κάθε μία (η μια στο ισόγειο και η άλλη στην ταράτσα του κτιρίου). Επιπλέον το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά σε μια πληθώρα υπηρεσιών όπως υπεραγορές, καταστήματα, εστιατόρια, καφετέριες, σχολεία κ.λπ. και έχει εξαιρετική πρόσβαση στο κέντρο της Λευκωσίας.

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην Παναγιά Λευκωσίας

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στον πρώτο όροφο κτηρίου στη περιοχή Παναγία της Λευκωσίας, περίπου 1,5 χλμ. δυτικά του κέντρου της πόλης, 300μ. βορειοανατολικά της Λεωφόρου Λάρνακος και 270μ. βόρεια από το Σατιρικό θέατρο. Το διαμέρισμα αποτελείται από σαλόνι-τραπεζαρία-κουζίνα σε ενιαίο χώρο, τουαλέτα επισκεπτών, κοινόχρηστο μπάνιο και δύο υπνοδωμάτια. Υπάρχει αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης αποθήκης και καλυμμένου χώρου στάθμευσης στο ισόγειο.

Ημιτελές ρετιρέ οροφοδιαμέρισμα στην Παναγιά Λευκωσίας

Ημιτελές ρετιρέ οροφοδιαμέρισμα με εμβαδόν 114 τ.μ., στην περιοχή της Παναγιάς στη Λευκωσία.  Αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού, τραπεζαρίας και κουζίνας, τρία υπνοδωμάτια με μπάνιο και τουαλέτες, καλυμμένες βεράντες 50 τ.μ. και ακάλυπτες βεράντες 123 τ.μ. Υπάρχει αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης καλυμμένου χώρου στάθμευσης στο υπόγειο.

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην Αγλαντζιά

Διαμέρισμα στον τρίτο όροφο κτηρίου της Αγλαντζιάς περίπου 290μ. βορειοδυτικά της Λεωφόρου Λάρνακος. Το διαμέρισμα αποτελείται από ενιαίο καθιστικό/τραπεζαρία/κουζίνα, 2 υπνοδωμάτια (στο ένα εκ των οποίων υπάρχει ιδιωτικό μπάνιο με ντουζιέρα και τουαλέτα), 1 κυρίως μπάνιο και καλυμμένες βεράντες. Υπάρχει αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης μιας καλυμμένης θέσης στάθμευσης και μιας αποθήκης στο ισόγειο. Οι ενοικιαστές δεν επηρεάζονται από την πώληση του εν λόγω ακινήτου.

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στα Λατσιά

Ρετιρέ διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στα Λατσιά, περίπου 125μ. βορειοδυτικά της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου και 100μ. ανατολικά της Λεωφόρου Γιάννου Κρανιδιώτη.  Αποτελείται από καθιστικό - τραπεζαρία - κουζίνα σε ενιαίο χώρο, ένα μπάνιο και δύο υπνοδωμάτια. Εξωτερικά διαθέτει καλυμμένες και ακάλυπτες βεράντες. Επιπλέον, υπάρχει αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης ενός καλυμμένου χώρου στάθμευσης στο ισόγειο.

 Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων και γραφείο στη Λακατάμεια

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στον δεύτερο όροφο τριώροφης πολυκατοικίας στη Λακατάμεια, περίπου 160μ. δυτικά της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ, 540 μ. ανατολικά του Πεδιαίου ποταμού και του Λυκείου Αγίου Γεωργίου. Αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού, τραπεζαρίας και κουζίνας, δύο υπνοδωμάτια, ένα κοινό μπάνιο και ένα δωμάτιο γραφείου (τμήμα της βεράντας μετατράπηκε σε γραφείο). Υπάρχει αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης μιας αποθήκης 3 τ.μ. και καλυμμένης θέσης στάθμευσης στο ισόγειο.

Δείτε περισσότερα ακίνητα και ακίνητα σε μειωμένες τιμές.

Keywords
Τυχαία Θέματα