H αποφασιστικότητα του Βινίσιους (video)

Παρά την κούραση ο μέσος του ΑΠΟΕΛ Βινίσους κυνήγησε το γκολ και έστω αφού κέρδισε και τις κόντρες σκόραρε για τους γαλαζοκίτινους...αλλά όπως φάνηκε και στη συνέχεια δεν ήταν αρκετό για τους χαρίσει τη νίκη αλλά και την πρωτιά στην βαθμολογία.

Ο Βινίσους έκανε τα πάντα χθες στο ντέρμπι. Μάρκαρε, έκανε παιχνίδι και σκόραρε. Ότι ήθελε ο τεχνικός της ομάδας Τόμας Κρίστιανσεν αφού είδε τον Βραζιλιάνο να κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι. Όμως το αποτέλεσμα είναι που

μένει και λέει πως το ΑΠΟΕΛ, έχασε μεγάλη ευκαιρία (μετά το προβάδισμα του) για να πάρει τη νίκη μέσα στην ΑΕΚ Αρένα και μαζί την κορυφή του πρωταθλήματος.

Από την άλλη οι γαλαζοκίτρινοι δεν έχουν ηττηθεί και αυτό είναι από τα υπέρ του χθεσινού ντέρμπι. Είναι στο -2 από την ΑΕΚ αλλά και πάλι υπάρχουν αρκετά παιχνίδια στα οποία θα χαθούν βαθμούς και από τις δυο ομάδες. Απλά πέρασε ένα παιχνίδι το οποίο θα δούμε άλλες τρεις φορές σίγουρα.

Πλέον οι παίκτες του Δανού τεχνικού προετοιμάζονται για τον πολύ δύσκολο αγώνα για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Γιάνγκ Μποις την ερχόμενη Πέμπτη στο ΓΣΠ. Σε ένα παιχνίδι όπου οι γαλαζοκίτρινοι με νίκη θα αγκαλιάσουν την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Keywords
Τυχαία Θέματα