H Tράπεζα Κύπρου οργάνωσε επιχειρηματικά συνέδρια στη Ρωσία

Το ενδιαφέρον πολλών επαγγελματιών του τραπεζικού τομέα , δικηγόρων, λογιστών, επιχειρηματιών και συμβούλων επενδύσεων, προκάλεσαν δύο εξειδικευμένα συνέδρια που παρουσίασε η Υπηρεσία Διεθνών Τραπεζικών Υπηρεσιών της Τράπεζας Κύπρου και διοργάνωσε η εταιρεία BOSCO Conferences, στη Ρωσία και

συγκεκριμένα στην Αγία Πετρούπολη και τη Μόσχα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Τράπεζας Κύπρου, τόσο το WealthPro Russia Moscow 2016 , όσο και το WealthPro Russia St.Petersburg 2016 κάλυψαν δύο από τις μεγαλύτερες περιοχές της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Συμμετείχαν εκατοντάδες επαγγελματίες από 30 χώρες της Κοινοπολιτείας Ανεξαρτήτων Κρατών, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Μέσης Ανατολής και της Ασίας .

Κατά τη συζήτηση καλύφθηκαν σημαντικά θέματα που αφορούν στην προστασία και διαχείριση των περιουσιακών στοιχείων ιδιωτών και μη ,της ιδιοκτησίας και της ιθαγένειας ενώ συζητήθηκαν νέες λύσεις στους τομείς των επενδύσεων.

Στα συνέδρια μίλησαν εκ μέρους της Τράπεζας ο Διευθυντής Διεύθυνσης Διεθνών Τραπεζικών Υπηρεσιών, Λούης Ποχάνης και ο Κώστας Κώστα – Διευθυντής Διεθνών Τραπεζικών Υπηρεσιών και Χορηγήσεων.

Οι εκπρόσωποι της Τράπεζας παρουσίασαν το θέμα « Η Κυπριακής Οικονομία και το Τραπεζικό Σύστημα – Τελευταίες Εξελίξεις », σε κοινό πέραν των 500 ατόμων.

Δόθηκε μεγάλη σημασία στην περαιτέρω προώθηση της Κύπρου ως διεθνούς επιχειρηματικού κέντρου και στην ανάπτυξη των εργασιών της Τράπεζας στην Ρωσία όπου και διατηρεί δύο Γραφεία Αντιπροσωπείας, ένα στην Μόσχα και ένα στην Αγία Πετρούπολη.

Επιπρόσθετα, κατά την διάρκεια των Συνεδρίων έγιναν επαφές με μεγάλο αριθμό πελατών και συνεργατών με διεθνείς δραστηριότητες.

Οι εκπρόσωποι της Τράπεζας Κύπρου έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση των επιχειρηματιών καθώς και για το ενδιαφέρον τους για τον Οργανισμό, αφού όπως οι ίδιοι τόνιζαν οι υπηρεσίες που προσφέρει η Τράπεζα Κύπρου είναι πολύ υψηλού επιπέδου .

Πηγή; ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα