H Lana Del Rey έφτιαξε μέγαρο [εικόνες]

Η διάσημη τραγουδίστρια μόλις έγινε ιδιοκτήτρια ενός τεράστιου μεγάρου στα Hollywood Hills, που η Wall Street Journal το χαρακτηρίζει ως "το σπίτι του μήνα".

Η Lana αρχικά αγόρασε ένα σπίτι αξίας 2,1 εκατομμυρίων δολαρίων και επειδή πού να χωρέσει ένας άνθρωπος και οι φίλοι του σε τέσσερις κρεβατοκάμαρες και μία πισίνα, αποφάσισε να αγοράσει και το διπλανό σπίτι αξίας 3,77 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αυτό το δπλανό σπίτι είναι που η WSJ

χαρακτήρισε ως το σπίτι του μήνα, καθώς διαθέτει έξι κρεβατοκάμαρες κια 5 μπάνια, δικές του πισίνες και απίστευτη θέα και πλέον αυτό θα αποτελεί τη βασική κατοικία της Lana και το διπλανό σπίτι θα λειτουργεί ως ξενώνας.

Στον τεράστιο πλέον κήπο, που προέκυψε από την ένωση των δύο ακινήτων, θα στηθεί εκ νέου μία πισίνα που θυμίζει λίμνη, ενώ υπάρχει και έκταση γεμάτη με οπωροφόρα δέντρα. Ε μην τρέχει και στον μανάβη το κορίτσι για να αγοράζει τα φρουτάκια της. Και για να μην βαρεθεί ποτέ, ούτε τολμήσει να διαμαρτυρηθεί για... summertime sadness, η Lana διατηρεί και ένα εξοχικό σπίτι στην παραλία του Μαλιμπού (ένα τσιγάρο δρόμος) και ένα εξοχικό στο Hancock Park του Λος Άντζελες που το καθένα από αυτά αξίζει επίσης γύρω στα 3 εκατομμύρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα