H Kύπρος Μπροστά, το μήνυμα ΔΗΚΟ για τις βουλευτικές εκλογές

Τους υποψήφιους βουλευτές και το πολιτικό του μήνυμα παρουσίασε σήμερα το Δημοκρατικό Κόμμα.

Σε ομιλια του, ο Πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι σήμερα, περισσότερο από ποτέ, «έχουμε την ευθύνη να προστατεύσουμε την Κυπριακή Δημοκρατία» γιατί σιγά-σιγά, όπως τόνισε, ΑΚΕΛ και ΔΗΣΥ επιδιώκουν την επαναφορά του Σχεδίου Ανάν.

Η πρόταση του ΔΗΚΟ,

σύμφωνα με τον κ.Παπαδόπουλο είναι διάλογος, με εντελώς διαφορετικό τρόπο και τακτική. Πρέπει να ξεκινήσει η συζήτηση για όλα τα θέματα και όχι μόνο εκείνα που ενδιαφέρουν την Τουρκία, να απεμπλακούμε από τις γενναιόδωρες προσφορές και τις απαράδεκτες παραχωρήσεις και να χαράξουμε μια νέα στρατηγική που θα θέτει ως κυρίαρχο στόχο την προστασία της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε χαρακτηριστικά.

Όλ’ αυτά με αξιοποίηση των τριών πλεονεκτημάτων μας, δηλαδή του ότι η Κυπριακή Δημοκρατία είναι το μόνο αναγνωρισμένο κράτος στο νησί, είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωζώνης και διαθέτει πλέον κοιτάσματα φυσικού αερίου, συμπλήρωσε.

Κύπρος Μπροστά", μήνυμα και πολιτικός στόχος

Την ίδια ώρα, το ΔΗΚΟ παρουσίασε το κεντρικό μήνυμα με το οποίο "θα δώσει το παρών" του στις βουλευτικές εκλογές.

Το κεντρικό μήνυμα του Δημοκρατικού Κόμματος, «Η Κύπρος Μπροστά» συνδυάζει, σύμφωνα με το κόμμα,την πολιτική προσέγγιση με τους πολίτες, αλλά και τη συναισθηματική, ανθρώπινη προσέγγιση και καλύπτει συναισθηματικά την επιθυμία, την επιδίωξη, την προτεραιότητα κάθε Κύπριας και κάθε Κύπριου, που θέλει ο τόπος μας να πάει μπροστά. Ακόμη, προστίθεται, συνθέτει τους δύο βασικούς άξονες πολιτικής του Δημοκρατικού Κόμματος: αφενός η Κύπρος πάνω απ’ όλα, με τη διεκδίκηση της λύσης που θέλουμε και τη διασφάλιση της συνέχειας της Κυπριακής Δημοκρατίας, αφετέρου η Κύπρος μπροστά στο δρόμο της ανάπτυξης της πραγματικής οικονομίας, της δημιουργίας θέσεων εργασίας, της αποκατάστασης αδικιών, της προοπτικής για όλους.

«Στο Δημοκρατικό Κόμμα πιστεύουμε ότι η επιλογή μας θα διευκολύνει την επαφή του Κόμματος με τους πολίτες και θα συμβάλει στην ευρύτερη επικοινωνία των συγκεκριμένων προτάσεων που θα καταθέσουμε στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Σ΄ αυτή τη κατεύθυνση θα κινηθεί το Δημοκρατικό Κόμμα και ο Πρόεδρος, Νικόλας Παπαδόπουλος: Στην παρουσίαση θετικών προτάσεων τόσο για την οικονομία όσο και για όλους τους σημαντικούς τομείς της εσωτερικής διακυβέρνησης, ώστε η Κύπρος να πάει μπροστά» αναφέρεται. Η Κύπρος Μπροστά δεν είναι μόνο το μήνυμα του Δημοκρατικού Κόμματος, αλλά, ο πολιτικός του στόχος, καταλήγει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα