Gurban Gurbanov:"Το ΑΠΟΕΛ είναι μια ομάδα πολύ καλή τεχνικά και τακτικά"

O Gurban Gurbanov ως προπονητής της Καραμπάχ μίλησε στη συνέντευξη τύπου για τον ΑΠΟΕΛ και τον τρόπο αντιμετωπίσης του,ενώ αναφέρθηκε και στο λιγότερο κόσμο που θα υπάρξει στο γήπεδο.

Αναλυτικα:

Ξέρουμε πόσο σημαντικό θα είναι το αυριανό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Το ΑΠΟΕΛ είναι μια ομάδα πολύ καλή τεχνικά και τακτικά. Ξέρουμε τις δυσκολίες, η δική μου ομάδα πρέπει να κάνει όσο λιγότερα λάθη μπορεί και να είναι συγκεντρωμένη στον αγωνιστικό χώρο."

“Κάποτε

οι αλλαγές μπορεί να ξαφνιάσουν τον αντίπαλο. Με τους περσινούς παίκτες θα ξέραμε τι να περιμένουμε, όμως με τους νέους παίκτες θα είναι έκπληξη για εμάς. Όπως και να έχει εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα”.

"Είναι σίγουρα διαφορετικό να παίζεις σε ένα γεμάτο στάδιο αφού είναι πιο όμορφη η ατμόσφαιρα. Ακόμα και με λιγότερους οπαδούς ξέρουμε πως θα βοηθήσουν την ομάδα τους. Θα προτιμούσαμε πάντως να παίξουμε σε γεμάτο στάδιο”.

“Δεν είναι μέρος για να μιλήσουμε για την τακτική. Η ομάδα του ΑΠΟΕΛ είναι συμπαγής και κινείται γρήγορα. Δεν θα ήθελα να επικεντρωθώ σε κάποιο παίκτη. 

“Αύριο θα είναι ένας δύσκολος αγώνας. Είδαμε το ΑΠΟΕΛ μόνο από βίντεο και όχι ζωντανά. Και το ΑΠΟΕΛ αρέσκεται στο να έχει την κατοχή της μπάλας. Θα προσπαθήσουμε να μην κάνουν το δικό τους παιχνίδι. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι."

Keywords
Τυχαία Θέματα