Global Financial Compliance Certificate από το CISI

Το European Institute of Management and Finance (EIMF) ανακοινώνει την έναρξη μαθημάτων για τις εξετάσεις του Global Financial Compliance Certificate από το CISI.

Η συγκεκριμένη εξέταση απευθύνεται προς όλους τους Λειτουργούς Συμμόρφωσης (Compliance Officers) και για όσους θα θέλαν να αποκτήσουν τον εν λόγω επαγγελματικό τίτλο.

Το Global Financial Compliance Certificate

από το CISI προσφέρει μια ευρεία κατανόηση των ζητημάτων συμμόρφωσης που προκύπτουν στο πλαίσιο του κλάδου των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών. Η συγκεκριμένη εξέταση παρέχει τις γνώσεις και την τεχνική κατάρτιση για την χρήση συγκεκριμένων τεχνικών που χρησιμοποιούνται για την υλοποίηση μιας επιτυχούς λειτουργίας συμμόρφωσης σε Χρηματοοικονομικά Ιδρύματα όπως Τράπεζες και Επενδυτικές Εταιρίες, να παρέχει μια περιεκτική εισαγωγή σε όλα τα ζητήματα που ένας Λειτουργός Συμμόρφωσης μπορεί να συναντήσει .

Τα μαθήματα θα μπουν σε βάθος στο διεθνές ρυθμιστικό πλαίσιο, τη διαχείριση του κινδύνου του οικονομικού εγκλήματος, θέματα διακυβέρνησης, της διαχείρισης ρίσκου, την ηθική στις επιχειρήσεις, την ακεραιότητα του επαγγέλματος και τη δίκαιη και σωστή εξάσκηση εργασίας στο χώρο.

Το διήμερο σεμινάριο θα λάβει χώρα στη Λεμεσό στις 6 και 7 Απριλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα του EIMF εδώ ή πάρτε τηλέφωνο στο 2227 4470.

Keywords
Τυχαία Θέματα