F1: Έγραψε ιστορία ο Στρολ

Τα βλέμματα στη Μόντσα ήταν πάνω στον πρωταγωνιστή των κατατακτηρίων δοκιμών, Λιούις Χάμιλτον, επειδή έσπασε το ρεκόρ του Μίκαελ Σουμάχερ στις pole position, όμως είναι άξιος αναφοράς και ο Λανς Στρολ. Ο Καναδός έγραψε τη δική του ιστορία στον Ναό της Ταχύτητας, αφού έγινε ο νεώτερος σε ηλικία πιλότος στην ιστορία που θα εκκινήσει από την πρώτη σειρά.

Ο πιλότος της Williams ήρθε τέταρτος στις κατατακτήριες και οι ποινές των Μαξ Φερστάπεν, Ντάνιελ Ρικιάρντο τον φέρνουν στη δεύτερη θέση του γκριντ

εκκίνησης. Έτσι, κατέρριψε το ρεκόρ του Φερστάπεν, που κρατούσε από πέρυσι στο Βέλγιο, για 23 ημέρες. «Είναι η σεζόν των ''youngest-evers'' και αισθάνομαι ωραία.

Το βάθρο στο Μπακού και τώρα η εκκίνηση από την πρώτη σειρά εδώ στη Μόντσα. Απλά συνεχίζω», είπε σε πρώτη φάση ο Στρολ για να αναφερθεί και στις επεισοδιακές κατατακτήριες. «Ήταν διασκεδαστικές. Δεν είχα οδηγήσει ποτέ το μονοθέσιο στο βρεγμένο, οπότε απλά αναζητούσα μία θέση. Ελπίζουμε να έχουμε καλό αγώνα, εκκινώντας από την πρώτη σειρά», πρόσθεσε ο 18χρονος.

Keywords
Τυχαία Θέματα