Everjets: Μαραθώνια επιστροφή - Αντιδράσεις μερίδας επιβατών

Στη συλλογή υπογραφών προχώρησαν 85 από τους επιβάτες της πτήσης CO729 Θεσσαλονίκη – Λάρνακα οι οποίοι βρίσκονται από το μεσημέρι καθηλωμένοι στο Αεροδρόμιο Αθηνών.

Όπως ενημερώνεται το SigmaLive το αεροσκάφος της Everjet που πραγματοποιούσε πτήση της Cobalt, έκανε προσπάθειες επιβίβασης με προορισμό την Λάρνακα. Ωστόσο, αρκετοί επιβάτες αρνήθηκαν να επιβιβαστούν

εκφράζοντας ανησυχία και ζητώντας από την εταιρεία Cobalt να στείλει άλλο αεροσκάφος.

Οι εν λόγω επιβάτες της πτήσης, συνοδεύουν την επιστολή με τις υπογραφές τους, με σχετικό υπόμνημα όπου αναφέρουν τα αιτήματά τους προς την εταιρεία Cobalt, αρνούμενοι να επιβιβαστούν στο ίδιο αεροπλάνο.

Επιβάτες της πτήσης εξάλλου αναφέρουν σε νεότερες δηλώσεις τους στο SigmaLive ότι δεν έχουν τύχει καμιάς ενημέρωσης από την εταιρεία και βρίσκονται στο Αεροδρόμιο των Αθηνών χωρίς να γνωρίζουν πότε και πως θα φύγουν απ εκεί.

Ο πιλότος πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση, μετά από ένδειξη για αποσυμπίεση στην καμπίνα.

Απολογείται η εταιρεία - Εντός των επόμενων ωρών οι διευθετήσεις για επιστροφή

Από πλευράς της Cobalt, ο Εκπρόσωπος της εταιρείας, Φιλόκυπρος Ρουσουνίδης, σε νεότερες του δηλώσεις στο SigmaLive επανέλαβε ότι δεν υπάρχει κάτι ανησυχητικό κι ότι πραγματοποιούνται κάποιες τελευταίες ρυθμίσεις στο αεροσκάφος οι οποίες μπορεί να καθυστερήσουν μερικώς. Ο κ.Ρουσουνίδης ανέφερε ότι στα επόμενα λεπτά θα ενημερωθούν οι επιβάτες για το πότε θα πετάξουν στην βάση τους.

Αναφορικά με τις υπογραφές και την επιστολή με τα αιτήματα που έχουν αποστείλει οι επιβάτες, ο κ.Ρουσουνίδης ανέφερε ότι η εταιρεία Cobalt «αφουγκράζεται την ταλαιπωρία τους και πραγματοποιούνται προσπάθειες όπως ικανοποιηθούν πλήρως τα αιτήματα των επιβατών. Η εταιρεία πρόσθεσε, απολογείται προς τους επιβάτες που ταλαιπωρήθηκαν και γίνονται οι διευθετήσεις όπως επιστρέψουν το συντομότερο δυνατό στην βάση τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα