Eurovision: Tραγούδι για τους πρόσφυγες θα στείλει η Ελλάδα

Με τραγούδι, το οποίο θα «αγγίξει»το προσφυγικό και την οικονομική κρίση θα συμμετάσχει φέτος η Ελλάδα, στον 61ο Διαγωνισμό της Eurovision στη Στοκχόλμη στέλνοντας έτσι ένα ρεαλιστικό μήνυμα στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με αποκάλυψη του Προέδρου της ΕΡΤ, Διονύση Τσακνή για την φετινή επιλογή «Δεν θα υπάρξει Ελληνικός τελικός, αλλά απευθείας ανάθεση».

«θα επιλεχθεί

ένα κομμάτι με έθνικ στοιχεία, με βαλκανικό ή ποντιακό ήχο, ενώ φέτος στον ημιτελικό της 10ης Μαΐου, δεν θα υπάρχουν χορευτές, προκλητικές εμφανίσεις και εφέ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επεσήμανε, ωστόσο, πως «Το show πάνω στη σκηνή και οι εκθαμβωτικές εμφανίσεις μπορούν να αναδειχτούν από άλλες χώρες, πολύ καλύτερα από ότι η Ελλάδα».

O κ.Τσακνής δήλωσε πως η Ελλάδα θα συμμετάσχει με ένα αισιόδοξο κομμάτι, το οποίο θα έχει ως κύριο χαρακτηριστικό την Ελληνική μελωδία και στίχο, ενώ τόνισε πως το τραγούδι θα «εξιστορεί» τα όσα ζει ο Ελληνικός λαός, δίνοντας μαθήματα ανθρωπιάς στην οικουμένη.

Τέλος, γνωστοποίησε, ότι θα συναντηθεί με τους εκπροσώπους της εταιρίας τηλεμετρήσεων «Νilesen» για να τους εκφράσει τη δυσαρέσκειά του, σε ότι αφορά τα ποσοστά τηλεθέασης που δίνουν στη δημόσια τηλεόραση.

Πηγή: gossip-tv

Keywords
Τυχαία Θέματα