Emirates: Ταξιδέψτε σε νέους ορίζοντες με ειδικά ναύλα

Η Emirates προσφέρει στους ταξιδιώτες από την Κύπρο ειδικά ναύλα για τη Διακεκριμένη Θέση και την Οικονομική Θέση για να επιλέξουν μακρινούς προορισμούς. Είτε ψάχνετε για μια οικονομική θέση για να ξεκινήσετε τη χαμηλού προϋπολογισμού περιπέτεια σας στη Μπανγκόκ, ή μια κάψουλα στη Διακεκριμένη Θέση για να κλείσετε μια επιχειρηματική συμφωνία στη Σιγκαπούρη, η Emirates

μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα.

Τα ναύλα για την Οικονομική Θέση προς Μπανγκόκ ξεκινούν από € 808, προς Κεμπού και Κλαρκ στις Φιλιππίνες ξεκινούν από € 834, προς Ζενγκζού στην Κίνα ξεκινούν από € 943, προς Σαγκάη από € 939, προς Σιγκαπούρη από € 811, προς Κολόμπο στη Σρι Λάνκα ξεκινούν από € 735, προς Δελχί στην Ινδία ξεκινούν από € 742, προς Τόκιο από € 911, και προς Μελβούρνη και Σίδνεϊ από € 1.109.

Οι πελάτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν στη Διακεκριμένη Θέση μπορούν να επωφεληθούν από τις μειωμένες τιμές προς το Ντουμπάι, το Κολόμπο, το Δελχί, το Χονγκ Κονγκ, τη Μελβούρνη, τη Σαγκάη, τη Σεούλ, τη Σιγκαπούρη και το Σίδνεϊ. Μπορείτε να δείτε τον κατάλογο των τελευταίων ειδικών τιμών για Οικονομική Θέση και Διακεκριμένη Θέση στην ιστοσελίδα www.emirates.com/cy

Οι κρατήσεις πρέπει να γίνουν μέχρι το Σάββατο 25 Ιουνίου 2016, για το ταξίδι μετάβασης μέχρι την 31η Ιανουαρίου 2017. Μια επιπλέον χρέωση € 20 θα ισχύει για τις αναχωρήσεις την Παρασκευή και το Σάββατο. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Όπως συμβαίνει με όλες τις πτήσεις της Emirates οι ταξιδιώτες απολαμβάνουν γενναιόδωρο επιτρεπόμενο βάρος αποσκευών με έως 35 κιλά, ενώ ταξιδεύουν στην Οικονομική Θέση και μέχρι 40 κιλά στην Διακεκριμένη Θέση.

Η Emirates πετά προς 155 προορισμούς σε 81 χώρες με μια καθημερινή πτήση από Λάρνακα προς Ντουμπάι με ένα αεροσκάφος Boeing 777-300ER. Η Emirates εκτελεί πτήσεις πέντε φορές την εβδομάδα - κάθε Κυριακή, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο – ταξιδεύοντας προς Αθήνα. Τις Δευτέρες και Τετάρτες, η πτήση φτάνει στη Λάρνακα από το Ντουμπάι και πηγαίνει στη Μάλτα. Η απογευματινή πτήση φτάνει στη Λάρνακα από τη Μάλτα στην επιστροφή της στο Ντουμπάι.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.emirates.com/cy ή στο Γραφείο Πωλήσεων της Emirates στη Λευκωσία στο τηλέφωνο 22 817 816, ή σε προτιμώμενο ταξιδιωτικό γραφείο.

Ένας επιβάτης της Διακεκριμένης Θέσης μπορεί να απολαύσει την απόλυτη άνεση στο αεροσκάφος Boeing 777-300 της Emirates

Οικογένειες με μικρά παιδιά λαμβάνουν τη μέγιστη φροντίδα και προσοχή στις πτήσεις της Emirates

Keywords
Τυχαία Θέματα