ECR προς ΕΛΑΜ: Σας περιμένουμε στην Ευρωβουλή

Συνεχίστηκαν το απόγευμα οι εργασίες του Συνεδρίου του Ευρωπαϊκού Κόμματος Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών ECR στο Hilton Park στην Λευκωσία, μετά από πρόσκληση του Ε.ΛΑ.Μ.

Συνεχίστηκαν το απόγευμα οι εργασίες του Συνεδρίου του Ευρωπαϊκού Κόμματος Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών ECR στο Hilton

Park στην Λευκωσία, μετά από πρόσκληση του Ε.ΛΑ.Μ.

Τον Πρόεδρο μας Χρίστο Χρίστου κάλεσε για χαιρετισμό ο κ. Antonio Giordano, Βουλευτής – Γενικός Γραμματέας του ECR στην Ιταλία.

Ο Χρίστος Χρίστου αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους σύνεδρους, ανέφερε ότι εμείς είμαστε πραγματικά υπέρ του θεσμού της Ευρώπης, μιας ελεύθερης Ευρώπης, υπέρ των ελεύθερων λαών για ένα καλύτερο μέλλον για μας και τα παιδιά μας.

Στην συνέχεια ευχαρίστησε την κυβέρνηση της Ιταλίας και της Κυρίας Μελόνι για την βοήθεια και συνδρομή της στα ενεργειακά της Κύπρου, μέσω της εταιρείας ΕΝΙ.

Ο Χρίστος Χρίστου εξέφρασε την ευχή οι Πατριωτικές δυνάμεις της Ευρώπης να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία μέσα πάντα από συνεργασίες. Έχουμε ευθύνη, πρόσθεσε, για αντιμετώπιση της Λαθρομετανάστευσης, της ευημερίας των λαών, της στήριξης του πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα, της οικογένειας, της θρησκείας και της διαφύλαξης των Εθνικών οντοτήτων των κρατών μελών της Ευρώπης (σ.σ. καταχειροκροτήθηκε από τους σύνεδρους).

Keywords
Τυχαία Θέματα