David Beckham: Μοντέλο σε γνωστή καμπάνια αυτοκινήτων

Είναι γοητευτικός, σέξι και πρώην ποδοσφαιριστής σε μεγάλη ομάδα της Αγγλίας. Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, έκανε μεγάλες επιτυχίες τόσο στο χώρο του ποδοσφαίρου όσο και της μόδας, αυτή τη φορά σε διαφημιστική καμπάνια.

Όντας πάμπλουτος, εύκολα μπορεί κανείς να τον φανταστεί με πολυτελές λιμουζίνες αλλά και πρωταγωνιστή σε διαφημιστικές καμπάνιες.

Συγκεκριμένα, ο Μπέκαμ αυτή τη φορά πρωταγωνιστεί στις διαφημίσεις των αυτοκινητιστικών εταιρειών Τζάγκουαρ στην Κίνα. Ήδη, άρχισε τα διαφημιστικά βίντεο και φωτογραφήσεις.

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας Τζάγκουαρ στην Κίνα, θεώρησαν πως η δυτική ομορφιά του Μπέκαμ θα τους ευνοήσει με την αύξηση των κερδών τους αλλά και την είσοδό τους στην ασιατική αγορά.

Αξίζει να αναφερθεί ότι, το διαφημιστικό βίντεο έχει μαυρόασπρο εφέ με στόχο την ιστορική διαδρομή των εν λόγω αυτοκινήτων. Ως αρχή του βίντεο αυτού, απεικονίζεται ο Μπέκαμ να απολαμβάνει το οδήγημα του πρώτου αυτοκινήτου Τζάγκουαρ και τα πλάνα που ακολουθούν σχετίζονται με την εξέλιξη των μοντέλων έως και σήμερα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα