D.Mirror: Βρετανοί τζιχαντιστές μέσω κατεχομένων στη Συρία

Μέσω κατεχομένων μεταβαίνουν στη Συρία Βρετανοί που θέλουν να ενταχθούν στις τάξεις του Isis.

Η Daily Mirror αποκαλύπτει φωτογραφίες και βίντεο, από την πορεία των επίδοξων τζιχαντιστών μέσω κατεχομένων. Οι τζιχαντιστές, όπως υποστηρίζει έρχονται στην Κύπρο μέσω αεροδρομίων Λάρνακας και Πάφου και ακολούθως τους παραλαμβάνει ο μεσολαβητής.

Όπως αναφέρει, αφού μεταβούν

στα κατεχόμενα μέσω των οδοφραγμάτων συναντούν τον πράκτρορα του Isis ο οποίος διευθετεί τη μετάβαση τους στη Συρία με ψαροκάϊκα τα οποία χρυσοπληρώνουν.

Ακολούθως μεταβαίνουν σε ξενοδοχείο στην Αμμόχωστο όπου διαμένουν και τους παραλαμβάνει συγκεκριμένες ώρες ένας οδηγός για να τους μεταφέρει 25 μίλια δυτικά προς το λιμάνι της Κερύνειας.

Οι βαρκάρηδες, σύμφωνα με τη Daily Mirror, γνωρίζοντας τις βάρδιες των τούρκων ακτοφυλάκων, αφού ρίξουν τα δίχτυα τους, περιμένουν το παράθυρο ευκαιρίας από την αλλαγή στις βάρδιες και ξεκινούν για το ταξίδι τους.

Κάποιες φορές, υποστηρίζει το δημοσίευμα, οι Βρετανοί αλλάζουν βάρκες, αφού τους περιμένει μία δεύτερη στα μέσα της διαδρομής και άλλες φορές μεταφέρονται απευθείας. Ενώ βρίσκονται καθοδόν μαζεύουν και τα δίχτυα με την ψαριά, ώστε να εξανεμίσουν τυχόν υποψίες, ή αμφιβολίες για την ασχολία τους στη θάλασσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα