«Classy, Brassy, Christmas!»

Τα Χριστούγεννα γίνονται πιο φωτεινά σε Λευκωσία και Λεμεσό, με την Χριστουγεννιάτικη Συναυλία «Classy, Brassy, Christmas!» η οποία περιλαμβάνει πρόγραμμα Κλασσικής Μουσικής.

Η σοπράνο Μαρίζα Αναστασιάδη, ο τενόρος Στέλιος Χατζηκτωρής μαζί με το πιανιστικό ντούο Elina Linchevskaya και Zbynek Maruska συμπράττουν με τη χορωδία Εμμέλεια και το σύνολο χάλκινων πνευστών Aeris σε μια απολαυστική Χριστουγεννιάτικη συναυλία.
Οι δύο εκλεκτοί Κύπριοι σολίστ ανήκουν στους λυρικούς τραγουδιστές της

νεώτερης γενιάς. Τραγουδούν με πάθος και ψυχή και η αγάπη τους γι’ αυτό που υπηρετούν αστείρευτη. Προσεγγίζουν έργα με αφοσίωση και εξερευνούν με λεπτομέρεια την καρδιά κάθε παρτιτούρας παρουσιάζοντας αναγνώσεις άρτια δομημένες και συναισθηματικά φορτισμένες.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει γνωστές άριες, χορωδιακή και οργανική μουσική των H. Purcell, J.S. Bach, D. Scarlatti , W.A. Mozart, M. Ravel, P.I. Tchaikovsky, E. Lalo, Bob Chilcot. Η χορωδία Eμμέλεια, γνωστή για το εντυπωσιακό ρεπερτόριο και μοναδικό της ήχο, ερμηνεύει έργα των Orban Gyorgy, John Rutter, Bob Chilcott. Το σύνολο χάλκινων πνευστών Aeris, ξεχωρίζει ιδιαίτερα στις εκτελέσεις έργων των H. Purcel, D. Scarlatti και J.S. Bach. Το πιανιστικό ντούο γνωστό για τις ώριμες ερμηνευτικές δυνατότητες του προσεγγίζει με νεανικό ενθουσιασμό αποσπάσματα από τον Καρυοθραύστη και την Ωραία Κοιμωμένη του Τσαϊκόφσκι .

Η εκδήλωση τελεί υπό την υψηλή προστασία της Κυρίας Άντρης Αναστασιάδη συζύγου του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Λευκωσία, Αίθουσα Καστελλιώτισσα, Τρίτη 27.12.2016, 20:00
Λεμεσός, Εκκλησία Αγίας Αικατερίνης, Τετάρτη 28.12.2016, 20:00

Είσοδος: €10 (κανονικό), €6 (μειωμένο).

Keywords
Τυχαία Θέματα