Champions League: Παίζονται πολλά...

Τρεις από τις 16 θέσεις της επόμενης φάσης του Champions League έχουν ήδη ονοματεπώνυμα: Ζενίτ, Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι, εξασφάλισαν πρόκριση από τους ομίλους, όμως 27 από τις 29 υπόλοιπες ομάδες, άλλες με περισσότερες και άλλες με λιγότερες πιθανότητες, παραμένουν στην διεκδίκηση για τις υπόλοιπες 13 θέσεις. Γκλάντμπαχ και Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι οι δύο ομάδες που στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, δεν έχουν καμία πιθανότητα να βρεθούν στην επόμενη φάση. Ετσι κι αλλιώς αυτή

η αγωνιστική, απόψε και αύριο, υπόσχεται να είναι αξέχαστη στο Μάλμε, αλλά επίσης για ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Άρσεναλ, Νούνο Εσπίριτο Σάντο και Λιόν, που εναποθέτουν τις ελπίδες τους στα παιχνίδια αυτής της εβδομάδας.

Η ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΟΥ ΦΑΛΚΕ: Οι απουσίες των Σαλάχ και Ζερβίνιο, επιτρέπουν σχεδόν σίγουρα στον Ιάγκο Φαλκέ να ξεκινήσει στο Camp Nou, το γήπεδο που ονειρεύτηκε ως πιτσιρικάς στις ακαδημίες της Μπαρστελόνα . «Είμαι περήφανος που θα συναντήσω την Μπαρτσελόνα σε ένα αγώνα Champions League,» είπε ο 25χρονος, που αποχώρησε από την Ισπανία για την Γιουβέντους το 2008, μετά την αποτυχία να κερδίσει μια θέση δεύτερη ομάδα, που τότε είχε προπονητή τον Λουίς Ενρίκε. «Ταξίδεψα για πολλά χρόνια μετά την αποχώρηση από τη Βαρκελόνη, αλλά τώρα ελπίζω να παραμείνω στη Ρόμα για πολλά χρόνια». Στην Μπαρτσελόνα πάντως αρκεί μία ισοπαλία, όχι μονάχα για την πρόκριση, αλλά και την πρώτη θέση.

Η Πόρτο μπορεί να προκριθεί με ισοπαλία, ενώ παίρνει την πρώτη θέση εάν νικήσει την Ντιναμό Κιέβου και η Τσέλσι δεν νικήσει, ή εάν η Πόρτο φέρει ισοπαλία και οι «μπλε» του Μουρίνιο χάσουν.

Η ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΤΗΣ ΤΣ.Σ.ΚΑ: Σφικτός ο δεύτερος όμιλος, με τρεις βαθμούς να χωρίζουν τις τέσσερις ομάδες, αλλά η ΤΣΣΚΑ που είναι χειρότερη θέση ξέρει ότι μία ήττα από τους φιλοξενούμενους της Βόλφσμπουργκ θα μπορούσε να σημάνει το τέλος των πιθανοτήτων της. Ωστόσο, η ημερομηνία προσφέρει ελπίδα για τους οικοδεσπότες, αφού ο παιχνίδι γίνεται μετά από έξι χρόνια από την ημέρα αφού οι πλευρές συναντήθηκαν στη Μόσχα την σεζόν 2009/10 ομάδα, μία βραδιά που πανηγύρισαν οι Ρώσοι (2-1).

ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗ ΣΕ 10 ΕΞΟΔΟΥΣ Η ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ: Η Γαλατασαράι που πλέον πέρασε από χθες στα χέρια του Ντενιζλί (αντικατέστησε τον Χαμζάογλου), ξέρει ότι για να έχει ελπίδες θα χρειαστεί να επαναλάβει τον θρίαμβο της Μπενφίκα στην Μαδρίτη και να κερδίσει την Ατλέτικο . Εγχείρημα δύσκολα εάν κάποιος αναλογιστεί ότι στα δέκα τελευταία της εκτός έδρας ματς στο Champions League έχει 2 ισοπαλίες και οκτώ ήττες . «Είχαμε προβλήματα με την άμυνα και αυτό είναι ένα θέμα που ο νέος προπονητής θα πρέπει να αντιμετωπίσει,» δήλωσε ο προπονητής των τερματοφυλάκων της Γαλατασαράι, Ταφαρέλ μετά την ισοπαλία (3-3) με την Αντάλιασπορ.

Keywords
Τυχαία Θέματα