Bray Wyatt: Πέθανε ο παλαιστής του WWE σε ηλικία 36 ετών

Σοκαρισμένος ο κόσμος του WWE καθώς «έφυγε» από τη ζωή μόλις στα 36 του χρόνια ο Bray Wyatt. Ο Αμερικανός παλαιστής όπως είχε γίνει γνωστό από τον Φεβρουάριο αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο ρεπόρτερ Sean Ross Sapp αναφέρει ότι ο θάνατος του Wyatt σχετίζεται με την καρδιά, κάτι για το οποίος πληροφορήθηκε και το PWTorch, αλλά δεν είχε άδεια να το δημοσιοποιήσει, λόγω ζητημάτων απορρήτου. Προσθέτει ότι ο Wyatt προσβλήθηκε από τον COVID που του προκάλεσε σοβαρές επιπλοκές με την καρδιά του.

Το

πρόβλημα αυτό τον είχε αφήσει για μεγάλο διάστημα εκτός ρινγκ και ο θάνατός του ήταν απροσδόκητος και ξαφνικός.

WWE is saddened to learn that Windham Rotunda, also known as Bray Wyatt, passed away on Thursday, Aug. 24, at age 36.

WWE extends its condolences to Rotunda’s family, friends and fans. pic.twitter.com/pabVuaKlnP

WWE (@WWE) August 24, 2023

Ο Windham Rotunda όπως ήταν το πραγματικό του όνομα ήταν παλαιστής τρίτης γενιάς και γιος του παλαιστή του WWE Hall of Fame, Mike Rotunda. Όταν πρωτοεμφανίστηκε το 2009, είχε προκαλέσει αίσθηση στο χώρο του WWE.

Ο Wyatt έγινε Πρωταθλητής του WWE το 2017 και έπαιξε ως πολλούς χαρακτήρες κατά τη διάρκεια της καριέρας του, συμπεριλαμβανομένου του μέλους της οικογένειας Wyatt και ως ενός εφιαλτικού μασκοφόρου alter ego που ονομάζεται The Fiend. Κατέκτησε τρεις τίτλους στο WWE και ήταν από τις πιο δημοφιλείς μορφές του θεάματος.

«Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά του και ζητάμε από όλους να σεβαστούν το απόρρητο αυτή τη στιγμή», δήλωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο «Triple H».

«Είμαι συντετριμμένος με την είδηση ​​του θανάτου του Bray Wyatt», δήλωσε ο ηθοποιός και πρώην παλαιστής Dwayne «The Rock» Johnson στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Είχα πάντα τεράστιο σεβασμό και αγάπη για αυτόν και την οικογένεια Rotunda», πρόσθεσε.

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα