Bράδυ με ομίχλη: Ο καιρός τις επόμενες ημέρες

Το απόγευµα ο καιρός θα είναι σε πολλές περιοχές κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, στα ορεινά και το εσωτερικό.

Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ αλλά στα προσήνεµα, νότια και δυτικά, σταδιακά ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως

αίθριος αλλά τοπικά αναµένεται χαµηλή νέφωση. Αργότερα πιθανό να σχηµατιστεί τοπικά οµίχλη, κυρίως στο εσωτερικό και τα νότια-νοτιοανατολικά παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά µέχρι βόρειοι, αρχικά ασθενείς και τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, αλλά σταδιακά θα καταστούν ασθενείς, µέχρι 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγµένη, για να καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, καθώς και τα ψηλότερα ορεινά και γύρω στους 16 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια.

Αύριο, µετά τη διάλυση της πρωινής χαµηλής νέφωσης ή και οµίχλης, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν, από το µεσηµέρι και µετά, κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ αλλά στα προσήνεµα, νότια και δυτικά, σταδιακά ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, για να καταστεί το απόγευµα λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 33 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα νότια, τα ανατολικά και τα βόρεια παράλια και γύρω στους 28 βαθµούς στα δυτικά παράλια και τα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη και την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο την Τετάρτη και περαιτέρω άνοδο την Πέµπτη.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα εµφανίζονται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Στην ατµόσφαιρα δυνατό να παρατηρηθεί αραιή σκόνη. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή περαιτέρω άνοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα