Bafta: Η Ρέμπελ Γουίλσον ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο στον Πούτιν (ΒΙΝΤΕΟ)

Πραγματοποιήθηκε σε ένα πολιτικό φορτισμένο κλίμα η απονομή των βραβείων BAFTA. Η απονομή είχε οικοδέσποινα την Ρέμπελ Γουίλσον.

Η πολιτικά φορτισμένη απονομή των βραβείων επέστρεψε μετά από δύο χρόνια καθυστέρηση λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, με παρουσιάστρια την Ρέμπελ Γουίλσον, η οποία ύψωσε μάλιστα το μεσαίο δάχτυλο στον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, ενώ πολλοί από τους σταρ φορούσαν μαύρα ρούχα ή κορδέλες με τα χρώματα της Ουκρανίας σε ένδειξη αλληλεγγύης.

dir="ltr" lang="en">Here's a lesson in sign language from @RebelWilson #EEBAFTAs pic.twitter.com/4VPGug75Vu

BAFTA (@BAFTA) March 13, 2022

Η Ρέμπελ Γουίλσον, κατά τη διάρκεια της τελετής αναφέρθηκε στην εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και καταχειροκροτήθηκε από το γεμάτο αστέρια κοινό όταν έκανε μια αγενή χειρονομία στον Πούτιν καθώς παρουσίαζε μια παράσταση με διερμηνείς στη νοηματική γλώσσα.

Η ηθοποιός είπε: «Σε αυτή την παράσταση, υπάρχουν δύο διερμηνείς, ο ένας για τη νοηματική γλώσσα της Αμερικής και ο άλλος για τη βρετανική νοηματική γλώσσα. Ευτυχώς, όμως, σε όλες τις νοηματικές γλώσσες αυτή είναι η χειρονομία για τον Πούτιν» είπε προτού σηκώσει το μεσαίο της δάχτυλο στην κάμερα.

Πηγή: iefimerida.gr 

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > Sigma Live
Bafta, Ρέμπελ Γουίλσον, Πούτιν ΒΙΝΤΕΟ,Bafta, rebel gouilson, poutin vinteo