Australian Open: Άνετος και ωραίος στην πρεμιέρα ο Τσιτσιπάς

Ένα από τα πιο εύκολα του παιχνίδια σε αυτό το επίπεδο, έδωσε τη Δευτέρα στη Μελβούρνη ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Ελλαδίτης πρωταθλητής και νο 6 στην παγκόσμια κατάταξη, κέρδισε άνετα τον Ιταλό Σαλβατόρε Καρούζο νο 95 με 3-0 σετ (6-0, 6-2, 6-2), στην πρεμιέρα του Australian Open. Στο 2ο γύρο ο Τσιτσιπας θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Φιλίπ

Κολσράιμπερ - Μάρκος Τζιρόν, το οποίο αγωνίζεται αυτή την ώρα.   


Το παιχνίδι

Συγκεκριμένα 22 λεπτά διήρκησε το 1ο σετ. Ο Στέφανος έκανε ότι ήθελε στο κορτ, πέτυχε τρία μπρέικ, διατήρησε ισάριθμες φορές το σέρβις του και πήρε προβάδισμα με 1-0, χάρη στο 6-0 στα γκέιμ.

Το 2ο σετ ήταν ελαφρώς πιο ανταγωνιστικό. Ο Ελλδίτης πρωταθλητής είχε τον απόλυτο έλεγχο, έκανε δυο μπρέικ και το 2-0, με σκορ 6-2.

Πανομοιότυπο ήταν και το 3ο σετ. Ο Στέφανος συνέχισε αποφασιστικά για να τελειώσει όσο πιο νωρίς γινόταν το παιχνίδι και τα κατάφερε -με τον καλύτερο τρόπο, με άσο και- σκορ 6-3 και 3-0 σετ σε 100 περίπου λεπτά.

Πλέον το πρώτο εμπόδιο αποτελεί παρελθόν στο στόχο του Τσιτσιπά να έχει ανάλογη ή ακόμη καλύτερη πορεία από την περσινή παρουσία του στην Αυστραλία, όταν αποκλείστηκε στην ημιτελική φάση.
 

Keywords
Τυχαία Θέματα