Apple: Προσλαμβάνει μηχανικούς για τα Apple Watch Clock Face

Μια περιγραφή για ζήτηση εργασίας για μηχανικούς λογισμικού για τα "Clock Face Team" της Apple μας τόνισε τη δυνατότητα που θα μπορούμε να έχουμε σε επιλογές Clock Face και Complications σε μια μελλοντική ενημέρωση του OS.

Ο Υπεύθυνος για τον σχεδιασμό και την εφαρμογή νέων Clock Faces

και Complications για τους Apple Watch users, θα εργάζεται και σε στενή γειτνίαση με το σχεδιασμό UI, iOS Πλαισίων, και QA ομάδες. Η περιγραφή της θέσης στην Apple περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

Ως μέλος της ομάδας θα έχετε πολλές ευθύνες που σχετίζονται με το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη δοκιμή του λογισμικού της συσκευής.

Συνεργαζόμενοι στενά με την ομάδα σχεδιασμού να δώσετε ώθηση στο προϊόν λαμβάνοντας υπόψιν τις αλληλεπιδράσεις ανθρώπου-υπολογιστή.

Δημιουργία λύσεων προσαρμοσμένων στους περιορισμούς του λογισμικού και του υλικού από μία μικρή, χαμηλής συσκευής ισχύος.

Σε στενή συνεργασία με τις iOS εφαρμογές, τα iOS Πλαίσια και τις ομάδες Hardware θα δημιουργήσετε ισχυρά και διατηρήσιμα συστήματα που θα αντέξουν στη δοκιμασία του χρόνου.

Συντονισμένοι με τις ομάδες διασφάλισης ποιότητας για να εξασφαλίσετε την πλήρη κάλυψη των δοκιμών καθώς και για εστιασμένες δοκιμές σε κρίσιμα εξαρτήματα.

Αυτή τη στιγμή στο watchOS 2.1, η επόμενη ενημέρωση του λογισμικού της Apple Watch (watchOS 2.2) προβλέπεται να κάνει το ντεμπούτο της σε μια φημολογούμενη εκδήλωση τον Μαρτίο. Πρόσφατες δοκιμές beta του 2.2 δεν υπονοούν την ένταξη των νέων Clock Faces και των Complications, έτσι υπάρχει μια πιθανότητα οι χρήστες να πρέπει να περιμένουν λίγο περισσότερο για αυτές τις προσθήκες.

Πηγή: Appleworldhellas

Keywords
Τυχαία Θέματα