Aπόλλωνας: Ήταν τέστ σοβαρότητας

Η νίκη του Απόλλωνα , επι της Αγίας Νάπας με 4-0 ήταν τεστ σοβαρότητας. Οι ''κυανόλευκοι'' της Λεμεσού μετά το στραπάτσο της περασμένης αγωνιστικής στο ντέρμπι με την Ανόρθωση , δεν είχαν περιθώριο για χαλαρότητα.

Έπαιξαν σοβαρά, πειθαρχημένα , πίεσαν απο το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό και πήραν αυτό που ήθελαν. Η ομάδα της Λεμεσού έδειξε στοιχεία της ποιότητας της και πέρασε με επιτυχία το τέστ σοβαρότητας, απέναντι σε μια υποδεεστερη ομάδα . Το ζητούμενο όμως είναι να αξιοποιεί την ποιότητα της

, κάτι που δεν το έπραξε σε αρκετά παιχνίδια στην φετινή σεζόν.

Η συνέχεια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο θα είναι κρίσιμη και καθοριστική για τον Απόλλωνα , με στόχο να παραμείνει σε δρόμο διάκρισης. Δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για νέο πισωγυρίσμα διότι αυτή τη φορά, θα είναι πιθανό καταδικαστικό για να μείνει εκτός στόχων. Η αποστολή για την υλοποιήση του μεγάλου στόχου που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος φαντάζει δύσκολος , απο τη στιγμή που η διαφορά είναι στους εννέα βαθμούς, όμως οι ''κυανόλευκοι'' ξέρουν πολύ καλά ότι εαν κάνουν σωστά τη δουλειά τους , ότι θα έχουν τις ευκαιρίες τους για να την ψαλιδίσουν.

Η προσοχή είναι στον επικίνδυνο αγώνα με την Δόξα στο Μακάρειο , ενώ μετά θα ακολουθήσει το ντέρμπι Κυπέλλου με την ΑΕΛ. Είναι δύο παιχνίδια που ο Απόλλων θα προσπαθήσει να βγάλει δυναμική και να στείλει τα δικά του μηνύματα , ενόψει της συνέχειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα