Aπόλλων: Πρέπει να έχει συνέχεια

Ο Απόλλων έφτασε άνετα στο επιβλητικό 4-0 επι της Αγίας Νάπας, μετά απο καλή παρουσία. Το πιο σημαντικό είναι ότι οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Εμανουέλ αγωνίστηκαν με σοβααρότητα και χωρίς κανένα εφησυχασμό, απο το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό.

Οι ''κυανόλευκοι'' της Λεμεσού αν και είχαν διαφορά δυναμικότητας απο την αντίπαλο τους , αυτή τη φορά απόδωσαν το ποδόσφαιρο των δυνατότητων τους και σε καμία περίπτωση δεν έκαναν συντήρηση δυνάμεων. Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη αφού έδωσε την ευκαιρια στον

Απόλλωνα να ανεβεί στην 4η θέση, μετά την ήττα της Ομόνοιας και μείωσε στους πέντε βαθμούς απο την τρίτη στην βαθμολογία Ανόρθωση. Ήταν μια τονωτική ένεση , κυρίως στο ψυχολογικό τομέα και πλέον το ζητούμενο είναι αυτή τη φορά να έχουν συνέχεια και σταθερότητα.

Μόνο έτσι θα μπορέσει ο Απόλλωνας να καλύψει και άλλο χαμένο έδαφος. Έτσι πλέον η αντεπίθεση θα πρέπει να περάσει αυτή τη φορά απο το Μακάρειο. Στον επόμενο αντίπαλο που είναι με την Δόξα στη Λευκωσία

Ο Απόλλων θα πρέπει να αξιοποιήσει την ποιότητα του στην συνέχεια του μαραθωνίου, κάτι που δεν το έπραξε μέχρι τωρα σε αρκετά παιχνίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα