Aπόλλων: Έδειξε ότι έχει ακόμη το ''μέταλλο''

Ο Απόλλων με τη νίκη που πέτυχε απόψε στο στάδιο Αμμόχωστος έδειξε ότι έχει ακόμη το μέταλλο του πρωταγωνιστή και ότι δεν θα εγκαταλείψει τόσο εύκολα τη μάχη.

Η ομαδα της Λεμεσού έδειξε ότι διαθέτει τα ψυχικά αποθέματα και φυσικά την ποιότητα για να προσπαθήσει να καλύψει τη διαφορά. Ήδη μείωσε τη διαφορά στους δυο βαθμούς απο την τρίτη στη βαθμολογία Ανόρθωση, ξέφυγε απο την Ομόνοια στους έξι βαθμους

, ενώ απέχει έξι βαθμούς απο την 2η θέση και εφτά απο την πρώτη. Φυσικά υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμη και βεβαίως στον Απόλλωνα ποντάρουν στα ντέρμπί που θα ακολουθήσουν ότι θα μπορέσουν να φτάσούν στο σημείο που θα ανοίξει ο δρόμος και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το γνωρίζουν ότι η αποστολή φαντάζει δύσκολη , όμως δείχνουν ότι δεν είναι διατεθειμένοι να σηκώσουν λευκή σημαία. Την επόμενη αγωνιστική θα έχουν την ευκαιρία να μειώσουν ακόμη περισσότερο τη διαφορά αφού θα γίνει το ντέρμπι Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ. Φτάνει φυσικά ο Απόλλων να κάνει το καθήκον του και να περάσει ανώδυνα το εμπόδιο της Πάφου στο Τσίρειο στάδιο.

Ο Απόλλων άλλωστε δεν έχει άλλη επιλογή. Υπάρχουν οι δυνατότητες και βεβαίως θα πρέπει να βγάζουν το 100% απο εδώ και πέρα, διότι η κάθε απώλεια θα είναι και τεράστιο πισωγύρισμα. Ο στόχος είναι η μεγάλη αντεπίθεση μέχρι το τέλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα