AΠΟΕΛ: Τέτοια παιχνίδια τα κερδίζει ο πρωταθλητής

Τέτοια παιχνίδια τα κερδίζει ο πρωταθλητής!. Είναι οι αναμετρήσεις που οι ομάδες δείχνουν τη θέληση και τις ικανότητες τους για να φτάσουν στο μεγάλο στόχο τους. Όλα αυτά ταιριάζουν γάντι με τον ΑΠΟΕΛ, ενόψει του ερχόμενου ντέρμπι του Σαββάτου με την Ομόνοια.

Είναι απο τα παιχνίδια που ο κ Φίνκ δεν νομίζουμε να έχει να πει πολλά στους ποδοσφαιριστές του. Οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές μπήκαν στον ρυθμό του ντέρμπι, αμέσως μετά τη νίκη επι του Απόλλωνα. Ξέρουν πολύ καλά το τι θα σημαίνει

μια νίκη επι της Ομόνοιας, στην προσπάθεια τους για να φτάσουν στον τρίτο σερί τίτλο και βεβαίως το τι θα σημαίνει και για τον κόσμο της ομάδας.

Απλά περιμένουν την ώρα για να μπούν στον αγωνιστικό χώρο και να δώσουν την ''μάχη'' απέναντι στην αιώνια αντίπαλο τους, με πάθος και αποφασιστικότητα και αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν . Τα ντέρμπι αιωνίων συνήθως κρίνονται στις λεπτομέρειες και θα χρειαστεί προσήλωση απο το πρώτο, μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Αυτό άλλωστε αποδείχθηκε με τον καλύτερο τρόπο στο προηγούμενο ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Η τελευταία φάση της αναμέτρησης , έκρινε το σκόρ και έδωσε τη σπουδαία νίκη στους ''γαλαζοκίτρινους''

Τέτοια παιχνίδια είναι για τους μεγάλους ποδοσφαιριστές. Στον ΑΠΟΕΛ περιμένουν ότι στο σύνολο τους οι παίκτες, θα δώσουν το 100% για να φτάσουν στη νίκη.

Τα κίνητρο είναι ισχυρό και αυτό όμως θα πρέπει να αποδειχθεί εντός αγωνιστικού χώρου. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει πίστη και αισιοδοξία για τη δεύτερη νίκη επι των ''πρασίνων'' στη φετινή σεζόν , που ίσως να είναι και η πιο καθοριστική.

Keywords
Τυχαία Θέματα