AΠΟΕΛ: Να μείνει εκεί!

O AΠΟΕΛ ανέβηκε ξανά στην κορυφή , όμως αυτό που θα έχει σημασία είναι να μείνει εκεί και να μην καθηλωθεί ξανά στο δεύτερο σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα.

Αυτή θα είναι η επιδίωξη και ο στόχος. Αφού πλέον όλα εξαρτώνται απο τον ΑΠΟΕΛ, αν θα κρατηθεί στο πιο ψηλό σκαλοπάτι ή όχι. Το πιο σημαντικό είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ έδωσε συνέχεια, στις θετικές εμφανίσεις. Ειδικά στο Ά μέρος είχε ρυθμό , δημιούργησε φάσεις και είχε ως αποτέλεσμα να έρθει

το γκολ του Ρίισε που αποδείχθηκε καθοριστικό. Ο ΑΠΟΕΛ εκμεταλεύτηκε την ήττα του Απολλωνα και πλέον έχει όλες τις προϋποθέσεις για να υλοποιήσει τον στόχο του , που είναι η κατάκτηση του τρίτου σερί πρωταθλήματος.

Το ανέβασμα στην κορυφή σίγουρα, είναι ψυχολογικό προβάδισμα αφού υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμη. Ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να παρουσιαστεί πολύ καλύτερος στην συνέχεια για να μπορέσει να βρίσκεται σε θέση ισχύος και αν του δοθεί ξανά η ευκαιρία να αυξήσει ακόμη περισσότερο τη διαφορά που είναι το πιο επιθυμητό σενάριο.

Καλός είναι ο ενθουσιασμός , όμως στον ΑΠΟΕΛ είναι στην πρίζα. Αφού την Τετάρτη θα υποδεχθούν την Ανόρθωση για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου , με στόχο την πρόκριση και το Σάββατο θα αντιμετωπίσουν την Ομόνοια στο πρωτάθλημα.

Έτσι δεν υπάρχει χρόνος για πανηγύρια. Άλλωστε την περασμένη αγωνιστική ήταν ο Απόλλων που βρέθηκε στην κορυφή , όμως σήμερα προσγειώθηκε ανώμαλα. Ο ΑΠΟΕΛ θέλει την πρόκριση και νέα σπουδαία νίκη στο πρωτάθλημα , για να κάνει ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα για την διατήρηση των κεκτημένων

Keywords
Τυχαία Θέματα