AΠΟΕΛ: Για να κερδίσεις τη μάχη, πρέπει να ''πολεμήσεις''

Τα είπε στους παίκτες ο Πρόδρομος Πετρίδης χθες στον Αρχάγγελο και όλοι στον ΑΠΟΕΛ αναμένουν πλέον το αυριανό ντέρμπι με την Ομόνοια.

Ο ΑΠΟΕΛ ως γηπεδούχος καλείται να πάρει το αποτέλεσμα που θα του δίνει τις ελπιδες πρόκρισης, στον επαναληπτικό. Δεν θα υπάρχει περιθώριο λάθους αυτή τη φορά. Τα πράγματα είναι απλά. Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να παίξει μπάλα και να παρουσιάσει στο γήπεδο το καλό του αγωνιστικό

πρόσωπο. Αν επαναλάβει την παρουσία που είχε με την ΑΕΚ , τότε θα είναι χαμένος απο χέρι. Στο γήπεδο όλα κρίνονται. Διότι στα λογια μπορείς να κτίσεις παλάτια , μέσα σε μια μέρα. Ούτε αποδείξεις θα χρειαστούν ή οτιδήποτε άλλό. Απλά οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους. Να παίξουν για την ομάδα, τον κόσμο , την διοίκηση και για τους εαυτούς τους. Διότι φέτος σε αρκετά παιχνίδια αδίκησαν τους εαυτούς τους.

Σε αυτή την κρίσιμη καμπή θα έπρεπε οι ίδιοι να το αντιληφθούν ότι δεν υπάρχουν περιθώρια χαλαρότητας. Για να κερδίσεις τη ''μάχη'' , θα πρέπει να ''πολεμήσεις ''. Πέρασε ο καιρός που μια ομάδα κέρδιζε τους τίτλους , μόνο με τη φανέλα.

Ο ΑΠΟΕΛ χρωστά στον κόσμο του μια πειστική εμφάνιση και μια νίκη με μπόλικο πάθος και αποφασιστικότητα. Αυτό περιμένουν οι χιλιάδες φίλοι της ομαδας για το αυριανό ντέρμπι με την Ομόνοια. Αν προστεθεί ακόμη ένα αρνητικό αποτέλεσμα , με αρνητική απόδοση , τότε πιθανό να μην είναι καθόλου ρόδινα τα πράγματα για τη συνέχεια.

Πολλά θα κριθούν στο αυριανό ντέρμπι.

Keywords
Τυχαία Θέματα