AΠΟΕΛ: Ένα νέο ντέρμπι έρχεται!

Ένα νέο ντέρμπι έρχεται! Ο ΑΠΟΕΛ στοχεύει στην ενδέκατη σερί του νίκη και βεβαίως θέλει να κερδίσει το τέταρτο του ντέρμπι στην φετινή σεζόν(Ομόνοια, Ανόρθωση, Απόλλων) και την δεύτερη νίκη επι της αιωνίου αντιπάλου.

Παράλληλα θέλει να διατηρήσει την συνταγή που ακολουθήσε στα προηγούμενα , δηλαδή να είναι ΑΠΟΕΛ μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Να μην βγάλει το κακό του πρόσωπο , το οποίο πλήρωσε στους αγώνες του Ά γύρου. Όπως πάντα υπάρχει απόλυτος σεβασμός , προς

την αιώνια αντίπαλο του. Όμως υπάρχει πίστη και αισιοδοξία , ότι θα καταφέρει να δώσει συνέχεια, με την συμπαράσταση των χιλιάδων φίλων του.

Σημαντική παράμετρος είναι παίκτες κλειδιά να είναι ξανά στην μέρα τους. Τρανό παράδειγμα ο Γιώργος Εφραίμ που ανέβασε στροφές την κατάλληλη στιγμή. Να περιοριστούν τα λάθη, να υπάρχει καθαρό μυαλό και φυσικά πάθος και αποφασιστικότητα. Ένας καλός ΑΠΟΕΛ το έχει αποδείξει ότι μπορεί για το καλύτερο. Αυτό θέλει να επαναλάβει το ερχόμενο Σάββατο και να κάνει ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Αυτό είναι το ζητούμενο και τίποτα άλλο. Μέχρι το επόμενο κρίσιμο ραντεβού

Keywords
Τυχαία Θέματα