Aντίστροφη μέτρηση για την σούπερ μετεγγραφή του ΑΠΟΕΛ

Οι επαφές με ποδοσφαιριστές και τα μετεγγραφικά σενάρια άρχισαν στον ΑΠΟΕΛ, αλλά η σούπερ μετεγγραφή Ιανουαρίου στον ΑΠΟΕΛ θα είναι εσωτερική. Και δεν είναι άλλος από τον Νικόλα Ιωάννου.

Η απουσία του νεαρού είναι κάτι παραπάνω από ευδιάκριτη. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που είχε χαρακτηριστεί πέρσι ως η αποκάλυψη του ΑΠΟΕΛ και μάλιστα αναδείχθηκε

ο κορυφαίος νέος του πρωταθλήματος. Η φετινή χρονιά άρχισε πολύ στραβά με τον σοβαρό του τραυματισμό στην Πολωνία, στο πλαίσιο της προετοιμασίας. Πλέον μετρά αντίστροφα για την επάνοδο του και είναι κάτι που περιμένει πως και πως ο ίδιος.

Ο 22χρονος αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης σε 20 μέρες και δεν αποκλείεται περί τα τέλη Ιανουαρίου να τον δούμε να επανεμφανίζεται σε επίσημο παιγνίδι. Ο Ιωάννου έδειξε ότι μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια άνεση τόσο ως κεντρικός αμυντικός, όσο και ως αριστερός ακραίος. Ειδικά στο αριστερό άκρο όπου οι επιλογές είναι περιορισμένες, θα είναι μια πολύ ποιοτική επιλογή που αφενός θα αυξήσει τον συναγωνισμό με τον Ρομπέρτο Λάγο και αφετέρου θα προσθέσει νέα στοιχεία στην ομάδα του καθώς έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά με τον Ισπανό.

Keywords
Τυχαία Θέματα