Aνόρθωση: Τώρα είναι η ώρα

Στον παλμό του ντέρμπι με την Ομόνοια , ζουν και αναπνέουν στην Ανόρθωση. Ξέρουν πολύ καλά ότι αν θέλουν να ελπίζουν βάσιμα στην διεκδίκηση της τρίτης θέσης, που συνεπάγεται με την έξοδο στην ευρώπη, πως θα πρέπει να κερδίσουν πάση θυσία.

Τώρα είναι η ώρα για την ''Μεγάλη Κυρία'' , για να φανεί αντάξια των προσδοκιών σε αυτή την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Φυσικά το ίδιο ισχύει και για την Ομόνοια , έτσι η επιδίωξη για την Ανόρθωση είναι να βγεί νικήτρια στη "μάχη'' που θα δοθεί απέναντι στους ''πράσινους''.

Μετά τη νίκη επι του Ερμή, η Ανόρθωση θέλει να δώσει συνέχεια

που θα είναι περα για πέρα σημαντική. Ο κόσμος θα είναι εκεί για να συμπαρασταθεί στην μεγάλη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Το ζητούμενο είναι η κατάθεση ψυχής μέσα στον αγωνιστικό χώρο απο το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Το ντέρμπι με την Ομόνοια είναι σαν τελικός για την Ανόρθωση, μέχρι τον επόμενο. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Δεν υπάρχει η πολυτέλεια για πισωγυρίσματα που θα κάνει ακόμη πιο δύσκολη την αποστολή για έξοδο στην ευρώπη. Όλοι ξέρουν τι σημαίνει για την Ανόρθωση να επανέλθει στις ευρωπαϊκες υποχρεώσεις.

Οι Ανορθωσιάτες περιμένουν απο τους παίκτες ότι θα κάνουν ακέραια το καθήκον τους και στο τέλος θα πανηγυρίσουν όλοι μαζί μια σπουδαία επιτυχία.

Keywords
Τυχαία Θέματα