Aνόρθωση: Ο κάθε ένας τη δουλειά του

Κύριο μέλημα της διοίκησης της Ανόρθωσης είναι να κρατήσει μακριά από τον απόηχο της απόφασης του Εφετείου τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ.

Ήδη οι ποδοσφαιριστές απολαμβάνουν το διήμερο ρεπό και θα επιστρέψουν στο «Αντώνης Καρράς» το πρωί της Κυριακής. Ημέρα η οποία θα σηματοδοτήσει την αντίστροφη μέτρηση για το ντέρμπι του μεθεπόμενου Σαββάτου με τον ΑΠΟΕΛ. Ως γνωστό απουσιάζουν οι διεθνείς Μακρής, Ντλόβου, Τέκια και Αμπουρτζάνια, με τον Αντρέ Πάους να εύχεται

να επιστρέψουν και οι τέσσερις υγιείς.
Ο Ολλανδός τεχνικός, πέραν του ότι με ενδεχόμενη νίκη κόντρα στους γαλαζοκίτρινους, η ομάδα του θα ψαλιδίσει τη διαφορά από την κορυφή έχει ένα μεγάλο κίνητρο, αφού το Σάββατο θα ψάξει την πρώτη του επιτυχία στο στάδιο της πρωτεύουσας. Είναι ενδεικτικό ότι ο κ. Πάους από την περσινή περίοδο που ανέλαβε τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας της Ανόρθωσης, δεν έχει καταφέρει να φύγει από το ΓΣΠ νικητής, είτε σε αγώνα πρωταθλήματος, είτε σε αγώνα κυπέλλου, αφού μετρά πέντε ήττες (πέρσι) και μόλις μια ισοπαλία φέτος με αντίπαλο την Ομόνοια (0-0).

Keywords
Τυχαία Θέματα