Aνόρθωση: Η ΑΕΚ, η ενίσχυση και το διοικητικό

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας είναι ο σημερινός αγώνας για την Ανόρθωση η οποία υποδέχεται την ΑΕΚ στο Αντ. Παπαδόπουλος.

Αυτό γιατί προέρχεται από δυο συνεχή νικηφόρα αποτελέσματα και στοχεύει να τα συνεχίσει αλλά και γιατί μπαίνει σε μια σειρά από ντέρμπι τα οποία θα κρίνουν σε πολύ μεγάλο βαθμό αν τελικά θα καταφέρει να εξασφαλίσει μια θέση στην πρώτη εξάδα. Η εμφάνιση και η

βαθμολογική συγκομιδή στον εκτός έδρας αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής με την ΑΕΖ έδωσε ψυχολογία ενώ φάνηκε ότι αγωνιστικά ήταν καλύτερη σε σχέση με προηγούμενους αγώνες. Φυσικά ο βαθμός δυσκολίας του σημερινού αγώνα είναι πολύ υψηλός. Ωστόσο η «Κυρία» αγωνίζεται στην έδρα της με τον κόσμο στο πλευρό της και μπορεί να πάρει τους τρεις βαθμούς. Αγωνιστικά, οι Ράγιος και Ρέινα δεν μπορούν να βοηθήσουν και έτσι ο Ισραηλινός προπονητής Ρόνι Λέβι θα παρατάξει το ίδιο σχήμα όπως στον αγώνα στο Παφιακό.

Ενισχύεται

Από χθες στα μετεγραφικά της Ανόρθωσης «παίζει» έντονα το όνομα του Καϊ. Πρόκειται για Ιβοριανό κεντρικό αμυντικό που αγωνίζεται στην Κραϊοβα Ρουμανίας. Στον ποδοσφαιριστή δεν έχει κατατεθεί πρόταση. Γνωρίζει ωστόσο το ενδιαφέρον της Ανόρθωσης αφού τόσο ο Ρόνι Λέβι όσο και ο βοηθός του τον γνωρίζουν πολύ καλά. Ο Καϊ έχει συμβόλαιο με την Κραϊοβα μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής χρονιάς. Η Ρουμάνικη ομάδα αποφάσισε να προχωρήσει σε μείωση του προϋπολογισμού της και φαίνεται ότι ο Καϊ δεν είναι στα πλάνα της. Μόνο αν λύσει το συμβόλαιο του θα ανοίξει ο δρόμος για την Ανόρθωση καθώς η διοίκηση της «Κυρίας» δεν είναι διατεθειμένη να πληρώσει καμία ομάδα για την απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή.

Ενδιαφέρον δείχνει η Ανόρθωση και για τον ελλαδίτη 20χρόνο αριστερό αμυντικό του ΠΑΟΚ Δημήτρη Γιαννούλη. Η περίπτωση αυτή έχει αξιολογηθεί και έχει κριθεί ότι θα βοηθήσει. Προέκυψε από το γεγονός ότι η Ανόρθωση φαίνεται να μην μπορεί να αντικαταστήσει κάποιον ξένο ποδοσφαιριστή λόγω αποζημιώσεων. Έτσι θα αποκτήσει ποδοσφαιριστή κάτω των 21 ετών που δεν πιάνει θέση ξένου. Εξελίξεις στο θέμα Γιαννούλη αναμένονται την Δευτέρα.

Έπονται εξελίξεις

Την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου στις 18:00 στην αίθουσα «Κυριάκος Θεοχάρους» θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του Σωματείου. Σε αυτή τα μέλη θα ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στα διοικητικά ενώ στην συνέχεια θα παρθούν αποφάσεις. Μέχρι τότε η 4ημελής επιτροπή που ορίστηκε και αποτελείται από τους Τάσο Ανδρέου, τον Λοΐζο Λοΐζου, τον Παναγιώτη Σαλαφώρη και τον πρόεδρο Χαράλαμπο Μανώλη θα έχουν επαφές με φίλους της Ανόρθωσης για την εξεύρεση λύσης στα διοικητικά της εταιρείας με την ελπίδα τον σχηματισμό νέας διοίκησης. Αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι οι επόμενες ημέρες μέχρι την Γενική Συνέλευση είναι άκρως σημαντικές.

Keywords
Τυχαία Θέματα