Aνόρθωση: Είναι κομβικό ντέρμπι

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι κομβικό το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ για την Ανόρθωση.

Απο τη στιγμή που η διαφορά απο τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ είναι στους 5 βαθμούς , είναι δεδομένο ότι αν χάσει τον αγώνα και η διαφορά αυξηθεί στους οκτώ βαθμούς , πως θα είναι πολύ δύσκολα τα δεδομένα για την υπόθεση τίτλος. Με την ισοπαλία η διαφορά θα μείνει ως έχει , θα χάσει όμως την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά. Δεν θα είναι όμως και ο χαμός του κόσμου. Όμως αν η Ανόρθωση είναι

''Μεγάλη Κυρία'' και καταφέρει να κερδίσει και μειώσει την διαφορά στο -2, τότε θα πάρει τεράστια δυναμική ενόψει της συνέχειας. Ουσιαστικά η ομάδα του Αντρέ Πάους θα μπεί δυναμικά στην διεκδίκηση του τίτλου.

Το συμπέρασμα λοιπόν που βγαίνει , είναι ότι το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ θα κρίνει πάρα πολλα στην μετέτειπα πορεία της ομάδας. Μπορεί στην Ανόρθωση να κρατούν χαμηλούς τους τόνους και όπως υποστηρίζουν τίποτα δεν θα κριθεί αφού υπάρχει ακόμη αρκετός δρόμος στο πρωτάθλημα, όμως ξέρουν πολύ καλά ότι δεν θα είναι καθόλου ρόδινα τα πράγματα, αν χάσουν.

Το σίγουρο είναι ότι στην Ανόρθωση , υπάρχει πιστη και αποφασιστικότητα ότι το βράδυ του Σαββάτου θα πανηγυρίσουν μια σπουδαία νίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα