Aγγίζει τον τίτλο η Λέστερ(video)

Χωρίς τον Τζέιμι Βάρντι η Λέστερ πήρε την εύκολη νίκη της φέτος, καθώς επικράτησε 4-0 της Σουόνσι και πήγε στο +8 από την Τότεναμ



Η Λέστερ πέτυχε την μεγαλύτερη φετινή της νίκη, διασύροντας με 4-0 τη Σουόνσι χωρίς τον τιμωρημένο Τζέιμι Βάρντι και έκανε αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Δύο γκολ ο Ουγιόα κι από ένα οι Μαχρέζ και Ολμπράιτον για την ομάδα του Ρανιέρι. "Κόλλησε" στο 0-0 με τη Σάντερλαντ η Άρσεναλ.

Παρά την απουσία του Τζέιμι Βάρντι, η Λέστερ

κατάφερε να βρει νωρίς το δρόμο προς τα δίχτυα κόντρα στη Σουόνσι και να αποβάλει το άγχος της. Μόλις στο 10ο λεπτό, ο Μαχρέζ εκμεταλλεύτηκε το λάθος διώξιμο του Γουίλιαμς και με ωραίο πλασέ νίκησε τον Φαμπιάνσκι για το 1-0.

Οι γηπεδούχοι προτίμησαν να δώσουν μέτρα στους "κύκνους", ούτως ώστε να "χτυπήσουν" στις αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές στο 30' κέρδισαν ένα φάουλ στα αριστερά. Ο Ντρινκγουότερ που ανέλαβε την εκτέλεσή του, "γέμισε" προς την περιοχή και ο Ουγιόα που κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Βάρντι, με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα!

Το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου έδωσε το δικαίωμα στους παίκτες της Λέστερ να βγουν πιο απελευθερωμένοι στο δεύτερο μέρος. Το ίδιο έκαναν όμως κι αυτοί της Σουόνσι, όμως την "πάτησαν" με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα. Ο Σλουπ έκανε μια τρομερή κούρσα από τα αριστερά, γύρισε τη μπάλα στον Ουγιόα κι εκείνος με κοντινή προβολή ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Μετά και το τρίτο γκολ το ματς ουσιαστικά "κλείδωσε". Οι δύο προπονητές έκαναν αλλαγές και ο ρυθμός άρχισα σιγά σιγά να πέφτει. Στο 81' η Λέστερ λίγο έλειψε να κάνει το 4-0, όμως ο Φαμπιάνσκι νίκησε τον Κινγκ σε τετ-α-τετ. Τελικά το τέταρτο γκολ το πέτυχε για τις "αλεπούδες" στο 85' ο Ολμπράιτον που είχε περάσει ως αλλαγή, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Πλέον η ομάδα του Ρανιέρι βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην κατάκτηση της Premier League για πρώτη φορά στην ιστορία της!

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Σίμπσον, Μόργκαν, Χουτ, Φουχς, Καντέ, Ντίνκγουοτερ, Μαχρέζ, Σλουπ, Οκαζάκι, Ουγιόα.

ΣΟΥΟΝΣΙ: Φαμπιάνσκι, Ρανχέλ, Φεντερίκο Φερνάντες, Άσλεϊ Γουίλιαμς, Νιλ Τέιλορ, Μπρίτον, Κορκ, Φερ, Αντρέ Αγιού, Ράουτλετζ, Σίγκουρντσον.

Τα αποτελέσματα της 35ης αγωνιστικής:

13/4

Κρίσταλ Πάλας - Έβερτον 0-0

Σάββατο

Μάντσεστερ Σίτι - Στόουκ 4-0 (35' Φερνάντο, 43' πέν. Αγκουέρο, 64' και 74' Ιχεανάτσο)

Άστον Βίλα - Σαουθάμπτον 2-4 (45'+1 και 85' Γουέστγουντ / 15' Λονγκ, 39' και 71' Τάντιτς, 94' Μανέ)

Μπόρνμουθ - Τσέλσι 1-4 (36 Έλφικ / 5' Πέδρο, 34' και 90' Αζάρ, 71' Ουίλιαν)

Λίβερπουλ - Νιούκαστλ 2-2 (2' Στάριτζ, 30' Λαλάνα / 48' Παπίς Σισέ, 66' Κόλμπακ)

Κυριακή

Σάντερλαντ - Άρσεναλ 0-0

Λέστερ - Σουόνσι 4-0 (10' Μαχρέζ, 30' και 60' Ουγιόα, 85' Ολμπράιτον)

Δευτέρα

Τότεναμ - Γουέστ Μπρομ (22:00)

Keywords
Τυχαία Θέματα