AEΛ: Συνέχεια στην ενίσχυση

Όπως αναμενόταν, ο Αντρέας Κίττος αποτελεί επίσημα το 12° μετεγγραφικό απόκτημα για την ΑΕΛ. Ο 25χρόνος κίπερ εδώ και αρκετό καιρό είχε συμφωνήσει με την ομάδα της Λεμεσού και από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος από την Ανόρθωση, η διοίκηση της ΑΕΛ προχώρησε στην ανακοίνωση της απόκτησής του.


Σε ό,τι αφορά το θέμα του βασικού τερματοφύλακα, ο Πάμπος Χριστοδούλου εξετάζει πλέον σοβαρά και μια άλλη υποψηφιότητα πέρα του Ρόμο. Αυτό δεν σημαίνει

ότι χάλασε του Βενεζουελάνου ή ότι βγήκε από τη λίστα, όμως έχει προταθεί στη λεμεσιανή ομάδα μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση με αποτέλεσμα η τεχνική ηγεσία να ξεκινήσει σοβαρά την αξιολόγησή της, από τη στιγμή που και ο Ρόμο ακόμα δεν έχει απαντήσει στην πρόταση που του έχει καταθέσει η ΑΕΛ.
Είναι πολύ πιθανόν μέσα στην εβδομάδα να υπάρξουν εξελίξεις και με άλλον ή άλλους ποδοσφαιριστές που θα φορέσουν τα κίτρινα, αφού οι επαφές μαζί τους είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο. Θυμίζουμε ότι η ΑΕΛ θα αποκτήσει, πέραν του τερματοφύλακα, κεντρικό αμυντικό, επιτελικό μέσο, πλάγιο επιθετικό και επιθετικό. Ανάλογα με τις ελλείψεις που θα εντοπίσει ο κ. Χριστοδούλου κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας θα είναι και οι επιπλέον κινήσεις που θα γίνουν από τη λεμεσιανή ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα